ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Στον «αέρα» το ντέρμπι του Κυπέλλου - Η θέση της ΕΠΟ και η στάση της ΕΛΑΣ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Στον «αέρα» το ντέρμπι του Κυπέλλου - Η θέση της ΕΠΟ και η στάση της ΕΛΑΣ
Intime

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για το Κύπελλο Ελλάδας «ψάχνει» ημερομηνία, με την ΕΠΟ να προσανατολίζεται για τις 6 Δεκεμβρίου και τη στάση της Ελληνικής Αστυνομίας να αναμένεται καθοριστική για την τελική έκβαση.

Στον «αέρα» βρίσκεται η ημερομηνία διεξαγωγής του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για τη φάση των «16» στο Κύπελλο Ελλάδας.

H ΕΠΟ δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τις ημερομηνίες των πρώτων αγώνων της συγκεκριμένης φάσης, οι οποίοι βάσει προκήρυξης είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το τριήμερο 5 με 7 Δεκεμβρίου, ενώ οι ρεβάνς θα γίνουν τη δεύτερη εβδομάδα του 2024, από τις 9 έως τις 11 Ιανουαρίου.

Ωστόσο, ζήτημα έχει προκύψει με το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Κάποιες πληροφορίες ήθελαν την ΕΠΟ να εξετάζει την περίπτωση να ορίσει τον αγώνα για την Τρίτη (5/12), λόγω της μαύρης επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στις 6 Δεκέμβρη, αλλά και την άφιξη του Ταγίπ Ερντογάν στις 7 του μήνα.

Ομως η συγκεκριμένη ημερομηνία έφερε αντιδράσεις από τις δύο ομάδες, καθώς αμφότερες αγωνίζονται δύο μέρες νωρίτερα για τη Super League, ενώ βάσει καταστατικού έχουν δικαίωμα άρνησης, μιας και δεν θα έχει συμπληρωθεί κενό 48 ωρών από τον έναν αγώνα στον άλλον (χωρίς να μετράνε οι μέρες διεξαγωγής τους).

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στον Βόλο και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Έτσι, η ΕΠΟ θα επιμείνει για διεξαγωγή του ντέρμπι για το Κύπελλο Ελλάδας στις 6 Δεκεμβρίου και τις προσεχείς ώρες θα σταλεί επίσημα στις αρμόδιες αρχές (Αστυνομία, κλπ) το πρόγραμμα, με τη θέση της ΕΛ.ΑΣ. να αναμένεται με αγωνία, προκειμένου να διαπιστωθεί αν θα διεξαχθεί κανονικά εκείνη την ημέρα ο αγώνας.

  • Διαβάστε επίσης:

Βίντεο με τον μεθυσμένο παίκτη του Άρη - Τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τον «τελικό» της Τσεχίας

Παναθηναϊκός: Ασφυκτικό πρέσινγκ στην Πορτογαλία για τον Φώτη Ιωαννίδη

Αλβανία: Χάος σε αγώνα πυγμαχίας - Θεατές μπούκαραν στο ρινγκ και πλάκωσαν Κολομβιανό μποξέρ (vid)

Το κάρφωμα της χρονιάς στο NBA - Έβαλε «μέσα» στο καλάθι όλη την αντίπαλη πεντάδα (vid)

Euro 2024, Εθνική Ελλάδας: Μαθαίνει αντίπαλο στα play offs - Τα δύο σενάρια και οι ημερομηνίες