ΣΠΟΡ

Τσιτσιπάς – Τζόκοβιτς: Με πρόβλημα τραυματισμού συνεχίζει ο Στέφανος! (pics+vid)

Τσιτσιπάς – Τζόκοβιτς: Με πρόβλημα τραυματισμού συνεχίζει ο Στέφανος! (pics+vid)

Τσιτσιπάς – Τζόκοβιτς: Ο Έλληνας τενίστας πήρε ιατρικό τάιμ-άουτ στη διάρκεια του αγώνα με τον Σέρβο σούπερ σταρ καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό πόδι.

Μια απίστευτη υπερπροσπάθεια κάνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Έλληνας πρωταθλητής βρέθηκε να χάνει 2-0 σετ από τον Σέρβο σούπερ σταρ, ωστόσο, κατάφερε να κάνει μια απίθανη επιστροφή και να ισοφαρίσει 2-2 για να κριθεί ο μεγάλος ημιτελικός στο πέμπτο και τελευταίο σετ!

Ο Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει, άλλωστε, τον Νο1 τενίστα στον κόσμο και το έργο του είναι εξορισμού δύσκολο.

Έγινε, βέβαια, ακόμα δυσκολότερο όταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό πόδι.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε ενοχλήσεις και χρειάστηκε μάλιστα να πάρει και ιατρικό τάιμ άουτ έτσι ώστε να του παρασχεθεί η σχετική βοήθεια.

Η μυθική επιστροφή του Τσιτσιπά

Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν άρχισε καλά τον αγώνα, βρέθηκε να χάνει 2-0, όμως, με τρομερή κατάθεση ψυχής κατάφερε να ισοφαρίσει τον Σέρβο σούπερ σταρ, νο1 της παγκόσμιας κατάταξης της ATP!

Ο Τσιτσιπάς είχε 1/10 break points αλλά στο τρίτο σετ κατάφερε να πάρει το πρώτο, να δείξει στον Τζόκοβιτς πως δεν έχει τελειώσει και να γυρίσει εντυπωσιακά στο ματς! Έτσι, ο Έλληνας τενίστας μπήκε με καλή ψυχολογία και στο τέταρτο σετ, όπου έγινε τεράστια μάχη αλλά ο Τσιτσιπάς με απίστευτα αποθέματα καρδιάς και ψυχής, κατάφερε να επικρατήσει 6-4 και να στείλει τον αγώνα στο πέμπτο σετ!

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη του αγώνα πατώντας ΕΔΩ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Εξαδάκτυλος: Υπάρχει και χειρότερο σενάριο από το lockdown