ΣΠΟΡ

Φερνάντο Αλόνσο: Ευχάριστα νέα για τον Ισπανό – Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Φερνάντο Αλόνσο: Ευχάριστα νέα για τον Ισπανό – Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Φερνάντο Αλόνσο: Ο Ισπανός πιλότος της Formula 1 πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλευόταν, μετά το ατύχημα που είχε στην Ελβετία.

Ο Αλόνσο έκανε έκανε προπόνηση με το ποδήλατο του σε δρόμο κοντά στο Λουγκάνο της Ελβετίας, όταν τον χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο. Το ευχάριστο είναι ότι είναι σε καλή κατάσταση κι η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα του, Alpine F1 Team, η περιπέτεια του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 είχε αίσιο φινάλε. Ο Ισπανός θα ξεκουραστεί μερικές ημέρες στο σπίτι του και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην προετοιμασία του.

Μάλιστα, ο Αλόνσο θα βρίσκεται κανονικά στο πρώτο Grand Prix της σεζόν στο Μπαχρέιν, κάτι που είχε ξεκαθαρίσει κι ο ίδιος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Alpine F1 Team:

«Μετά από 48ωρη περίοδο παρακολούθησης στο νοσοκομείο στην Ελβετία, ο Φερνάντο Αλόνσο πήρε εξιτήριο για να συνεχίσει την αποκατάσταση στο σπίτι του. Τώρα, θα έχει μια μικρή περίοδο ξεκούρασης πριν -σταδιακά- επιστρέψει στις προπονήσεις για την προετοιμασία για την έναρξη της σεζόν. Όπως πάντα, σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας αναφορικά με την αποκατάσταση της υγείας του Φερνάντο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Μήδεια: «Έρχεται η ώρα της Αττικής» - Σφοδρές χιονοπτώσεις μέχρι την Τρίτη