ΣΠΟΡ

Παίκτης χόκεϊ σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια ματς - Του κόπηκε ο λαιμός από παγοπέδιλο | ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Παίκτης χόκεϊ σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια ματς - Του κόπηκε ο λαιμός από παγοπέδιλο | ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Twitter

Σοκαριστικά είναι τα πλάνα που έρχονται από τον σοβαρό τραυματισμό παίκτη του χόκεϊ επί πάγου, όταν δέχθηκε δολοφονική κλωτσιά στο λαιμό και η λεπίδα του παγοπέδιλου του έκοψε τον λαιμό.

Δραματική εξέλιξη είχε ο τραυματισμός του Άνταμ Τζόνσον κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των Νότιγχαμ Πάνθερς με τους Σέφιλντ Στίλερς για την Elite League του πρωταθλήματος της Αγγλίας. Ο 29χρονος αθλητής του χόκεϊ δέχθηκε ένα δολοφονικό χτύπημα στο λαιμό, το οποίο του αφαίρεσε τη ζωή.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο Αμερικάνος παίκτης των Πάνθερς ήταν στο κέντρο του γηπέδου, όταν αντίπαλός του, πάνω στην μονομαχία με άλλον παίκτη της ομάδας του Νότιγχαμ, πήδηξε και χτύπησε τον Άνταμ Τζόνσον στον λαιμό.

Ο 29χρονος προσπάθησε άμεσα να σηκωθεί, όμως, το χτύπημα που είχε δεχθεί ήταν βαθύ, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει πάνω στον πάγο και να προκληθούν σκηνές πανικού από τους παίκτες και τους γιατρούς που προσπάθησαν να τον βοηθήσουν.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον αθλητή, με τους θεατές να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα κλάματά τους και τις φωνές τους για τις τραγικές εικόνες που εκτυλίχθηκαν μπροστά τους.

«Οι Νότιγχαμ Πάνθερς είναι πραγματικά συντετριμμένοι που ανακοινώνουν τον τραγικό θάνατο του Άνταμ Τζόνσον, έπειτα από φριχτό ατύχημα στο παιχνίδι με την Σέφιλντ χθες το βράδυ», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ομάδας του εκλιπόντα.

Η ανακοίνωση της Elite League

Ανακοίνωση για την απώλεια του Αμερικάνου αθλητή εξέδωσε και η Elite Ice Hockey League, με την οποία εκφράζει τα συλλυπητήριά της, αλλά και την απόφαση να αναβάλει όλα τα ματς της Κυριακής (29/10).

Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας του

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του θανάτου, η μητέρα του Άνταμ Τζόνσον, Κάρι, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media δύο φωτογραφίες της με τον γιό της και έγραψε: «Έχασα τη μισή μου καρδιά σήμερα. Θα σ’ αγαπώ πάντα».

Σχετικές ειδήσεις