Χρόνιος πόνος & Ρευματικά - Μυοσκελετικά Νοσήματα: Συνέδριο με ελεύθερη είσοδο για το κοινό

Newsroom Newsroom

Χρόνιος πόνος & Ρευματικά - Μυοσκελετικά Νοσήματα: Συνέδριο με ελεύθερη είσοδο για το κοινό
PIXABAY

Η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα και ο Αντιρευματικός Σύνδεσμος Κύπρου οργανώνουν συνέδριο με θέμα «Χρόνιος Πόνος & Ρευματικά-Μυοσκελετικά Νοσήματα. Θεραπευτικές επιλογές-Αντιμετώπιση ανεπιθύμητων ενεργειών» στις 22-24 Νοεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο THE STANLEY (Οδυσσέως 1, Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα 104 37). Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν εγνωσμένης αξίας ομιλητές, οι οποίοι θα μεταφέρουν την εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία τους. Επίσης, ασθενείς θα τοποθετηθούν στο θέμα από την πλευρά τους και θα αναφέρουν τη δική τους εμπειρία. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν ερωτήσεις στους ειδικούς επιστήμονες και να λάβουν τις σχετικές απαντήσεις.

Ο πόνος είναι το συχνότερο πρόβλημα όλων σχεδόν των ασθενών που επισκέπτονται τον φαρμακοποιό, τον γιατρό και τον φυσικοθεραπευτή, αποτελεί δε ένα διαρκές ερέθισμα για όσους ασχολούνται με αυτόν για συνεχή ενημέρωση πάνω στις νεότερες αντιλήψεις και τους τρόπους αντιμετώπισής του, είτε αυτές προέρχονται από τη συστηματική έρευνα, είτε από τη μακροχρόνια κλινική εμπειρία. Η αποτελεσματική αντιμετώπισή του αποτελεί μια κατεξοχήν αλληλένδετη διεπιστημονική διαδικασία.

Το συνέδριο πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών ELPEN, Genesis Pharma, Menarini, Mylan, Pfizer, Roche, Sanofi, UCB και ΒΙΑΝΕΞ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved