ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ

Το χρέος του Μανώλη Κεφαλογιάννη

Το χρέος του Μανώλη Κεφαλογιάννη

Σε μια κρίσιμη στιγμή για την ύπαρξη στο μέλλον μιας εθνικά κυρίαρχης Ελλάδας, είναι πολύ σημαντικό η ομάδα των 21 , των ανυποχώρητων και μη εκβιαζόμενων της Ν.Δ, να παραμείνουν στις επάλξεις. Να πουν και στη συνέχεια «όχι» . Ο ρόλος του Μανώλη Κεφαλογιάννη , είναι διακριτός στο πλαίσιο αυτό.

Την νύχτα της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου, της επονομαζόμενης πλέον ως «νύχτας των κρυστάλλων» για το Κοινοβούλιο και την Ελλάδα, μία ομάδα από τη δεξιά πτέρυγα των βουλευτών της Ν.Δ, απέναντι στο κλίμα τρομοκρατίας και υποταγής στις επιταγές του νέου Ράιχ και στην «κομματική πειθαρχία» που επιβλήθηκε στο κόμμα τους για την υπερψήφιση του Μνημονίου 2, είπαν και πάλι «όχι», όπως και στο Μνημόνιο 1, τον Μάιο του 2010.

Πολλοί από τους δημοσιογράφους εξεπλάγησαν συνηθισμένοι όπως ήταν από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που σε πολλές περιπτώσεις πριν τις κρίσιμες ψηφοφορίες για τα Μνημόνια και τα μεσοπρόθεσμα έβγαιναν στο «κλαρί» των μίντια , δηλώνοντας ότι θα καταψηφίσουν, αλλά στο τέλος υπέκυπταν στην κομματική γραμμή. Περίμεναν ότι κάτι αντίστοιχο θα συνέβαινε και με τη Ν.Δ, στην νέα Μνημονιακή διαδρομή της.

Οι δεξιοί όμως βουλευτές, σε μια τόσο κρίσιμη και οριακή στιγμή για την πατρίδα τους, δεν είχαν διάθεση για «φτηνή μικροπολιτική» στα μίντια Κράτησαν χαμηλούς τόνους, μέχρι την τελευταία ώρα και έκαναν το καθήκον τους, με όσο προσωπικό κόστος στις πολιτικές τους καριέρες και αν είχε η επιλογή τους. Όσο λάσπη και αν έφαγαν στη συνέχεια από το σύστημα της ξενοδουλίας, που ελέγχει σε μεγάλο βαθμό, τα μέσα διαμόρφωσης της κοινής γνώμης και τη διαμόρφωση των πολιτικών συνθηκών.

Λίγες μέρες μετά την διαγραφή τους η ηγεσία της Ν.Δ , τους καλεί πίσω, με εξευτελιστικούς όρους. Να υπερψηφίσουν τους εφαρμοστικούς νόμους του Μνημονίου 2 , που αίρουν την ανεξαρτησία της χώρας και εξαθλιώνουν τον μέσο Έλληνα εργαζόμενο, ως «δήλωση μετανοίας» από την πλευρά τους. Στη συνέχεια μέσα σε μια απολύτως μικροπολιτική ατμόσφαιρα συσχετισμών και ισορροπιών θα επανεξετασθεί το κατά πόσον θα συμμετάσχουν στις κομματικές λίστες των επόμενων εκλογών.

Τους καλούμε να σταθούν όρθιοι! Καμμιά διαβούλευση με τους συμβιβασμένους. Καμμιά υπαναχώρηση από την εθνικά αξιοπρεπή θέση τους. Είναι από τους ελάχιστους βουλευτές του παρόντος Κοινοβουλίου, τους μη ενταγμένους στην Αριστερά, που ψήφισαν με συνέπεια «όχι» τόσο στο Μνημόνιο 1 όσο και στο Μνημόνιο 2. Όλοι τους αξίζουν τον σεβασμό και την ενεργό υποστήριξη , των αντιμνημονιακών δυνάμεων της Δεξιάς και της κεντροδεξιάς, που αρνούνται να παρακολουθήσουν την αναστροφή της επίσημης Ν.Δ. Αρνούνται να συνυπογράψουν την συγκυβέρνηση του Παπαδήμου. Αρνούνται να δώσουν άλλοθι στον επαίσχυντο «Γερμανοτσολιά» Πάγκαλο, που όπως και ο παππούς του στην προηγούμενη κατοχή , δηλώνει «ευρωπαίος φεντεραλιστής» και όχι Έλληνας.

Η δικαίωση του «όχι» των 21, ήρθε με τον τρόπο αυτό πολύ γρήγορα, ελάχιστες μέρες μετά την μοιραία Κυριακή για την ελεύθερη Ελλάδα.

Ανάμεσα στους 21, είναι ο βουλευτής της αδούλωτης Κρήτης, Μανώλης Κεφαλογιάννης. Ο απόγονος , της μεγάλης πολιτικής οικογένειας της Δεξιάς και του Λαικού κόμματος. Ένα πρόσωπο ιδιαίτερου κύρους και κοινοβουλευτικής εμπειρίας, που θα πρέπει να αναλάβει έναν πιο ενεργό ρόλο , στην συγκρότηση και την έκφραση της αντιμνημονιακής και απροσκύνητης Δεξιάς. Του πόλου αυτού , που αρνείται να παραδώσει τους Έλληνες στο νέο Νταχάου της Γερμανικής Ευρώπης και να τους θυσιάσει στην ικανοποίηση των συμφερόντων τραπεζιτών και ξένων δανειστών.

Μεθαύριο Παρασκευή οι πληροφορίες θέλουν τον Π. Καμμένο, προπομπό του «όχι» στη δεξιά πτέρυγα , να ανακοινώνει πολιτική κίνηση. Ο κύβος ερρίφθη . Οι δεξιοί ψηφοφόροι θα πρέπει και αυτοί να έχουν πολιτικές επιλογές στο αντιμνημονιακό μέτωπο.

Ο νέος εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας που και επίσημα πλέον έχει ξεκινήσει, θα κορυφωθεί μέσα στους επόμενους μήνες. Όταν ακόμη μεγαλύτερη μάζα των Ελλήνων θα συνταχθεί στις τάξεις του και θα κατανοήσει στη ζωή και την καθημερινότητα το κόστος της απώλειας της ανεξαρτησίας της χώρας.

Αλλά και σήμερα η τεράστια πλειοψηφία της κοινωνίας αρνείται να ακολουθήσει τα παίγνια , την τρομοκρατία και την παραπλάνηση του πολιτικού δοσιλογισμού του Γερμανικού νέο-αποικιακού συστήματος διοίκησης της χώρας.

Δεν επιτρέπεται να λείπει η Δεξιά πολιτική έκφραση και παράδοση από την εξέλιξη της αντίστασης και του εθνικού επανακαθορισμού της Ελλάδας. Δεν μπορεί να αφεθεί στην Αριστερά και την ακροδεξιά, η σπουδαία αυτή εποχή της ανάταξης και της εθνικής επανεκκίνησης

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ως εκπρόσωπος μιας από τις μεγαλύτερες πολιτικές φαμίλιες της Δεξιάς και της Κρήτης, έχει ένα επιπλέον χρέος. Να κάνει ότι είναι δυνατόν για την συγκρότηση του δεξιού πόλου στο εθνικό Αντιμνημονιακό Μέτωπο.

Εάν λειτουργήσουμε όλες οι πατριωτικές δυνάμεις με πεποίθηση, συγκρότηση και γενναιότητα , το Εθνικό Μέτωπο θα δυναμώσει , ο κόσμος των Ελλήνων και του Ελληνισμού θα αναθαρρήσει, η απελευθέρωση δεν θα αργήσει.

Η μέρα που οι περήφανοι Έλληνες θα ξεχυθούν στους δρόμους κρατώντας στα χέρια τις σημαίες της Ελλάδας και όχι την κουρελού- αστερόεσσα της νέας δουλείας και εξαθλίωσης υπό ευρωπαϊκό μανδύα , όταν οι καμπάνες των εκκλησιών χτυπούν χαρμόσυνα, όταν οι Γερμανοί παραμένουν κλεισμένοι στην πρεσβεία τους φοβούμενοι την οργή του πλήθους και οι Πάγκαλοι , οι απολογητές της νεοτερικής εθελοδουλίας, καταλήξουν στον πολιτικό απόπατο όπου και ανήκουν, πρέπει να είμαστε εκεί..

Όλοι Δεξιοί και Αριστεροί , σε μια εθνική ενότητα, για μια επόμενη Ελληνική Δημοκρατία και Συντακτική Συνέλευση πανηγυρική στο Κοινοβούλιο , σε μια νέα ανεξάρτητη Ελλάδα, θα μετρηθούν οι «ζωντανοί» , που στάθηκαν όρθιοι στα χρόνια της νέας κατοχής. Από τους πολιτικούς δεν μπορεί να λείπει η Δεξιά.

Για τον λόγο αυτό οι 21 θα πρέπει να συνεχίσουν την πορεία τους. Τα κόμματα δεν είναι παρατάξεις, δεν είναι Έθνη, δεν είναι πατρίδες, δεν είναι ιδεολογίες. Έρχονται και παρέρχονται, ως πολιτικοί οργανισμοί που είναι. Οι 21 εκπροσωπούν την απροσκύνητη Δεξιά της Ελλάδας . Οφείλουν να συνεχίσουν να προχωρούν όρθιοι, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών και ψηφοφόρων, που δοκιμάζονται, χάνουν τα πάντα, ακόμη και τα όνειρά τους κι όμως συνεχίζουν να περπατούν ορθοί, μέχρι το τέλος, μέχρι το μη παραπέρα, μέχρι που κάποιοι «ελεύθεροι Έλληνες» , τους πάρουν από το χέρι και τους πουν: «Πάμε από την αρχή. Υπάρχει δρόμος».

Όρθιοι και οι 21! ! ! Έχετε τους ψηφοφόρους σας και χιλιάδες νέους υποστηρικτές σας. Οι ήρωες, οι ξεχωριστοί, φτιάχνονται μέσα από τη φωτιά. Μέσα από την μάχη .

Ψηλά τις σημαίες Μανώλη. Τα «τζάκια» κρίνονται όταν όλα χάνονται γύρω... ακόμα και το φώς! Ορκισμένοι στο Έθνος μέχρι τέλους, όπως και η Κρήτη, που εκπροσωπείς στο Κοινοβούλιο.