ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ποιος είναι ο «ελέφαντας στο δωμάτιο» που ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ποιος είναι ο «ελέφαντας στο δωμάτιο» που ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Κυριάκος Μητσοτάκης, τοποθετείται για μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν τη χώρα

Τηλεοπτική συνέντευξη δίνει αυτή την ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha με παρουσιαστή τον Αντώνη Σρόιτερ. Λίγες μόλις ημέρες πριν από τις Αυτοδιοικητικές εκλογές, ο Πρωθυπουργός, καλείται να απαντήσει μεταξύ άλλων και στο ερώτημα για το εάν θα υπάρξει στήριξη σε συγκεκριμένα πρόσωπα και αν και σε ποια.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στον όρο «ελέφαντας στο δωμάτιο». Ο ίδιος έσπευσε να εξηγήσει ότι ο όρος αντικατροπτίζει την «ακρίβεια»

«Αν δεν είχαμε τις καλές επιδόσεις στην οικονομία, δεν θα είχαμε δυνατότητα να κάνουμε όσα έγιναν τα τελευταία χρόνια και να στηρίξουμε την ελληνική κοινωνία. Έχουμε σήμερα ρυθμούς καλύτερους από τον μέσο όρος της Ευρώπης. Πράγματι υπάρχει η αίσθηση στον πολίτη ότι οι οικονομικές αναλύσεις δεν επηρεάζουν την καθημερινότητα του πολίτη. Ο πολίτης βλέπει τον «ελέφαντα στο δωμάτιο». Ο «ελέφαντας στο δωμάτιο» είναι η ακρίβεια», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας στην τηλεόραση του Alpha.