ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

F1 Αυστραλία: Αμφίβολη η συμμετοχή του V. Bottas

F1 Αυστραλία: Αμφίβολη η συμμετοχή του V. Bottas

Ο Φιλανδός οδηγός της Williams παρουσίασε έντονους πόνους στη μέση.Θα εξεταστεί την Κυριακή (15/3) το πρωί από τους γιατρούς, για να του δώσουν την άδεια να αγωνιστεί.

Η συμμετοχή του Valtteri Bottas στον αγώνα του GP Αυστραλίας είναι αμφίβολη λόγω πόνων στη μέση. Ο Φιλανδός αμέσως μετά το τέλος των κατατακτήριων δοκιμών επισκέφθηκε το Ιατρικό Κέντρο της πίστας όπου οι γιατροί τον εξέτασαν και του συνέστησαν ξεκούραση στο ξενοδοχείο.

Ο Bottas θα περάσει από νέες εξετάσεις ώστε να δουν οι γιατροί αν μπορεί να αγωνιστεί ή όχι. Ο πόνος στη μέση του Φιλανδού παρουσιάστηκε στο Q2 και παρόλα αυτά σημείωσε τον έκτο ταχύτερο χρόνο στο Q3. O Rob Smedley της Williams είπε ότι ο Bottas πονούσε κατά τη διάρκεια της επιβράδυνσης.

«Θα έχουμε περισσότερα νέα αύριο. Τώρα έχει πάει στο ξενοδοχείο να ξεκουραστεί. Δε θα μείνει στο νοσοκομείο. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα πει αν μπορεί να τρέξει αλλά το ιατρικό προσωπικό. Θα κάνει εξετάσεις και θα δούμε» δήλωσε ο Rob Smedley και πρόσθεσε: «Ήταν τελείως απρόσμενο αυτό που συνέβη. Το ιατρικό προσωπικό μας ενημέρωσε για το τι συνέβη αλλά δεν υπήρχαν προηγούμενα σημάδια. Πονούσε πάρα πολύ και παρόλα αυτά κατάφερε να βρεθεί 3 δέκατα μακριά από την πεντάδα. Έκανε πραγματικά πολύ καλή δουλειά».

Σχετικές ειδήσεις