GOSSIP

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Θέλω η σύντροφός μου να είναι «άντρας»

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Θέλω η σύντροφός μου να είναι «άντρας»

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μίλησε για τη σχέση του με την αγαπημένη του Νάνσυ, την πρόταση γάμου και το πώς πορεύεται η σχέση τους.

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Open Weekend» μίλησε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος αναφέρθηκε στην πρόταση γάμου που του έκανε η σύντροφός του.

«Της ήρθε αυθόρμητα να μου κάνει πρόταση γάμου. Κι εγώ εκείνη την ώρα σοκαρίστηκα, δεν το περίμενα καθόλου. Της έχω πει ότι μου αρέσει η σύντροφός μου να με διεκδικεί, να έχει τσαμπουκά και να συμπεριφέρεται σαν άνδρας», σχολίασε.

Σχετικά με τις φήμες για τις ερωτικές του προτιμήσεις απάντησε «Είναι γελοίοι. Πραγματικά νευριάζω πολύ με αυτό το πράγμα. Ακούγονται πάρα πολλά, γιατί έχω βγάλει μια άλλη εικόνα στον κόσμο, την εικόνα του metrosexual κι έχουν ακουστεί πολλά, αν είμαι γκέι, στρέιτ. Δεν έχω κανένα θέμα να μιλάω για αυτά. Είμαστε στο 2022, κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά είμαι και τι θέλω εγώ».

Τέλος, αναφορικά με το πότε θα γίνει ο γάτος του, είπε «Ο γάμος μας θα γίνει το καλοκαίρι του 2023. Ακόμα ψάχνουμε την ημερομηνία. Εννοείται ότι θέλω να κάνω οικογένεια. Θέλω σίγουρα δύο παιδάκια».