Κ. Καραβάτου: Ο γάμος τον Ιούλιο και η βέρα δώρο από τον Κρατερό

Το ότι είναι ερωτευμένη με τον Κρατερό Κατσούλη –και εκείνος μαζί της- είναι γνωστό...

Το ότι είναι ερωτευμένη με τον Κρατερό Κατσούλη –και εκείνος μαζί της- είναι γνωστό. Το ότι η ιστορία αγάπης τους θα είχε αίσιο τέλος, επίσης. Όμως εκείνο που εξέπληξε ευχάριστα είναι το γεγονός ότι η Κατερίνα και ο Κρατερός παντρεύονται τον Ιούλιο. «Μη με ρωτάς πού και πώς, δεν ξέρω, δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα, δεν ξέρουμε καν πού θα γίνει ο γάμος.

Στη Θεσσαλονίκη; Στην Αθήνα; Στα Χανιά; Θα δούμε. Να σκεφτείς πως σε μία πρώτη απόπειρα να φτιάξουμε μια λίστα καλεσμένων μετρήσαμε στα 700 άτομα. Μπορώ τώρα εγώ, που είμαι το άγχος το ίδιο, να κάνω έναν τόσο μεγάλο γάμο; Θα αρρωστήσω, θα βγάλω εκζέματα παντού. Τι θα απογίνω;» δήλωσε η ίδια στο περιοδικό DownTown με αρκετή δόση χιούμορ αλλά και πραγματικού άγχους.

Όσο για το νυφικό που θέλει να φορέσει την ωραιότερη μέρα της ζωής της, η ίδια αποκάλυψε: «Το μόνο που θέλω είναι να είναι άνετο για να μπορώ να χορεύω όλη νύχτα. Αυτό είναι και το μόνο που έχω φανταστεί από το γάμο μου: τους γονείς μου να με δίνουν στον Κρατερό και μετά στο γλέντι να χορεύω το «Μήλο μου κόκκινο» με τον μπαμπά μου». Η Κατερίνα Καραβάτου επίσης είπε πως ο αγαπημένος της δεν της έδωσε μονόπετρο. «Δεν μου αγόρασε καν μονόπετρο –ίσως επειδή, δικαιολογημένα, θεώρησε πως κι εγώ δεν θα το ήθελα. Μου πήρε αυτές τις δύο βέρες που τις φοράω συνέχεια».

Πηγή: gossip-tv.gr