ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μάργκο Ρόμπι και Ράιαν Γκόσλινγκ στη νέα ταινία Ocean: Θα είναι οι γονείς του Τζορτζ Κλούνεϊ

To πρωταγωνιστικό δίδυμο της Barbie, Μάργκο Ρόμπι - Ράιαν Γκόσλινγκ
To πρωταγωνιστικό δίδυμο της Barbie, Μάργκο Ρόμπι - Ράιαν Γκόσλινγκ
AP

Η νέα prequel ταινία της «Συμμορίας των έντεκα» (Ocean's Eleven) θα έχει τους πρωταγωνιστές της Barbie, Μάργκο Ρόμπι και Ράιαν Γκόσλινγκ 

Τo casting για τη νέα prequel ταινία «Η συμμορία των έντεκα» (Ocean's Eleven) είναι στο στάδιο των διαπραγματεύσεων, σύμφωνα με τον Τζορτζ Κλούνεϊ.

Ο διάσημος σταρ είπε μάλιστα ότι οι δύο σταρ της Barbie, Μάργκο Ρόμπι και Ράιαν Γκόσλινγκ θα υποδυθούν τους γονείς του Ντάνι Όσιαν (ο χαρακτήρας του Κλούνεϊ) στην ταινία, επιβεβαιώνοντας έτσι τις πληροφορίες για τη συμμετοχή των δύο ηθοποιοών. «Ναι! Η Μάργκοτ Ρόμπι είναι η μητέρα μου! Πάντα το ήθελα αυτό. Και ο Ράιαν Γκόσλινγκ είναι ο πατέρας μου. Τώρα που το σκέφτομαι, είναι λογικό. Στα αλήθεια», είπε αστειευόμενος.

Στην παραγωγή της ταινίας θα συμμετάσχει ο Τζόσι ΜακΝαμάρα, που ήταν παραγωγός και στην ταινία «Barbie».

«Είναι υπέροχοι οι δυο τους», είπε ο ΜακΝαμάρα και πρόσθεσε: «Όσα περισσότερα έργα κάνουν οι δυο τους τόσο καλύτερα».

Σε ό,τι αφορά το prequel του Ocean, σύμφωνα με το People θα είναι «μια πρωτότυπη ταινία του Ocean που διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1960».

Στην αρχική ταινία ο Κλούνεϊ πρωταγωνίστησε ως πρώην απατεώνας Ντάνι Όσιαν, ο οποίος συνεργάστηκε με τον φίλο του Ράστι Ράιαν (Μπραντ Πιτ) για να κάνει μια ληστεία και να στρατολογήσει μια ομάδα ειδικών εγκληματιών που θα μπορούσαν να τους βοηθήσουν να το καταφέρουν. Θυμίζουμε ότι στις ταινίες Oceal Eleven συμμετείχε ένα εξαίρετο καστ ηθοποιών όπως οι: Αλ Πατσίνο, Άντι Γκαρσία, Τζούλια Ρόμπερτς, Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, Ματ Ντέιμον, κ.ά.

Διαβάστε επίσης

«Φόνισσα»: Ξεπέρασε τα 200.000 εισιτήρια - Οι ταινίες που είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα

Τζένιφερ Άνιστον: Πώς γυρίστηκε η γυμνή σκηνή της στο «The Morning Show» - Το παρασκήνιο

AFI: Το «Poor Things» του Λάνθιμου στις 10 καλύτερες ταινίες του 2023