ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. μετά τα δημοσιεύματα για τζιχαντιστή στην Αθήνα

Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. μετά τα δημοσιεύματα για τζιχαντιστή στην Αθήνα

Έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας προκάλεσαν δημοσιεύματα που έκαναν  λόγο για ύπαρξη εξτρεμιστή στην Αθήνα, ο οποίος αναρτούσε στον προσωπικό του λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook μηνύματα υπέρ του Ισλαμικού Κράτους και του νεκρού ηγέτη του, Αλ Μπαγκντάντι.

Όπως προέκυψε από την έρευνα που διενεργήθηκε πρόκειται για υπήκοο Αλγερίας ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας από το 2007 και έκτοτε έχει απασχολήσει επανειλημμένως τις Αρχές για διάφορα ποινικά αδικήματα (κλοπές, ναρκωτικά, παρεμπόριο κ.λπ.), ενώ έχει ιστορικό χρόνιας χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Τελευταία φορά αποφυλακίστηκε την 02-03-2015 από Κατάστημα Κράτησης, όπου εξέτιε ποινή φυλάκισης για διακεκριμένες κλοπές, με αναστολή εκτέλεσης του υπολοίπου της ποινής του, ενώ του επιβλήθηκαν, με την εισαγγελική διάταξη για την αποφυλάκιση του, περιοριστικοί όροι παρουσίασης σε Αστυνομικό Τμήμα και απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα για πέντε χρόνια (από την αποφυλάκιση) και για το λόγο αυτό δεν έχει κινηθεί η διαδικασία της διοικητικής απέλασης.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από τις αρμόδιες Υπηρεσίες δεν προκύπτουν διασυνδέσεις του με εξτρεμιστική - τρομοκρατική δραστηριότητα.

Σήμερα (31/10), σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε εγκαταλελειμμένο οικίσκο, όπου διαμένει, βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών και σε βάρος του σχηματίζεται ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο Γιάννης Σπανός

Τέλη κυκλοφορίας 2020: Ξεχάστε όσα ξέρατε - Αλλάζουν όλα - Τι θα πληρώσουμε

Σχετικές ειδήσεις