ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Εφιάλτης για 28χρονη: Της πρότειναν δουλειά σε καφέ και κατέληξε σε σπίτι-«φυλακή» και οίκο ανοχής

Της πρότειναν δουλειά σε καφέ και κατέληξε σε σπίτι-«φυλακή» και οίκο ανοχής
Της πρότειναν δουλειά σε καφέ και κατέληξε σε σπίτι-«φυλακή» και οίκο ανοχής

Ο δράστης εκμεταλλεύτηκε την ευάλωτη θέση της, την οδήγησε σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο αποκόπτοντας κάθε επαφή με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός της και στη συνέχεια την κράτησε εκεί παράνομα χωρίς τη θέλησή της.

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια μαστροπού έζησε μία 28χρονη, η οποία «φυλακίστηκε» σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας με σκοπό την σεξουαλική της εκμετάλλευση.

Σε αστυνομική επιχείρηση που έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα συνελήφθησαν ένας 28χρονος Αλβανός, ένας 40χρονος Αλβανός και ένας 61χρονος Έλληνας, οι οποίοι κατηγορούνται για εμπορία ανθρώπων.

Από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε ότι ο 28χρονος είχε προσεγγίσει μέσω των social media την 28χρονη και τις προσέφερε εργασία ως σερβιτόρα σε καφετέρια. Το θύμα είχε ανάγκη από χρήματα και δουλειά και έτσι αποδέχτηκε την πρότασή του.

Η αλήθεια δυστυχώς για την κοπέλα ήταν τελείως διαφορετική. Ο δράστης εκμεταλλεύτηκε την ευάλωτη θέση της, την οδήγησε σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο αποκόπτοντας κάθε επαφή με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός της και στη συνέχεια την κράτησε εκεί παράνομα χωρίς τη θέλησή της.

Στη συνέχεια, άρχισε να τη χτυπά για να κάμψει τις αντιστάσεις της, την οδήγησε σε οίκο ανοχής και άρχισε να την εκμεταλλεύεται σεξουαλικά για να κερδίζει χρήματα. Από την έρευνα της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι το διαμέρισμα όπου είχαν εγκαταστήσει την κοπέλα, καθώς και το όχημα με το οποίο πραγματοποιούνταν οι μετακινήσεις της, είχαν παραχωρηθεί από τον Έλληνα κατηγορούμενο, ενώ ο τρίτος κατηγορούμενος, 40χρονος Αλβανός, κατηγορείται για παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η αρχή.

Η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων εντόπισε κατά τη διάρκεια των ερευνών: πυροβόλο όπλο, αεροβόλο πιστόλι, πλήθος φυσιγγίων, το χρηματικό ποσό των 420 ευρώ, πλαστό δελτίο ταυτότητας, 2 κινητά τηλέφωνα, αυτοκίνητο, ιδιόχειρες σημειώσεις.

Επιπρόσθετα σε βάρος του 28χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ ο ίδιος χρησιμοποιούσε πλαστό δελτίο ταυτότητας προκειμένου να διαφεύγει τον εντοπισμό και τη σύλληψη. Στο θύμα εμπορίας ανθρώπων- παρασχέθηκε αρωγή και προστασία. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε επίσης:

Πάσχα-Προσοχή στις απάτες: Ένα sms ήταν αρκετό για να πάρουν 8.000 ευρώ από Γιαννιώτη