ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Έκαναν «φύλλο και φτερό» τα κλεμμένα αυτοκίνητα και πουλούσαν ανταλλακτικά (pics)

Θεσσαλονίκη: Έκαναν «φύλλο και φτερό» τα κλεμμένα αυτοκίνητα και πουλούσαν ανταλλακτικά (pics)

Εξιχνιάστηκαν περισσότερες από 20 περιπτώσεις κλοπών - Ταυτοποιήθηκαν δύο δράστες - Έκλεβαν στην Αθήνα, πουλούσαν στη... Θεσσαλονίκη

Μετά από πολύμηνη έρευνα, η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη δύο ανδρών οι οποίοι έκλεβαν αυτοκίνητα από την Αθήνα και στη συνέχεια τα οδηγούσαν σε μάντρα πώλησης ανταλλακτικών αυτοκινήτων σε περιοχή του δήμου Θέρμης, όπου τα αποσυναρμολογούσαν και στη συνέχεια πουλούσαν τα ανταλλακτικά τους.

klemmena aftokinita3

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Για την υπόθεση, η οποία αφορά τουλάχιστον 22 οχήματα, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων, ηλικίας 48 και 58 ετών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 58χρονος είναι ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης για τα κατά περίπτωση αδικήματα της «συμμορίας», των «διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής», της «αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος», της «πλαστογραφίας» και της «νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα».

Οι φερόμενοι ως δράστες μαζί με συνεργό τους είχαν συστήσει συμμορία από τον Απρίλιο του 2014 έως τον Απρίλιο του 2017 έχοντας διακριτούς ρόλους, με σκοπό την κλοπή οχημάτων, την αποσυναρμολόγησή τους και την πώληση των ανταλλακτικών τους, αφού προηγουμένως παραποιούσαν και κατέστρεφαν τα στοιχεία ταυτοποίησής τους, αναφέρει η Αστυνομία.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε στη μάντρα πώλησης μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων ιδιοκτησίας του 58χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλος αριθμός τμημάτων και ανταλλακτικών οχημάτων, που προέρχονταν από τουλάχιστον 22 οχήματα.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ μέρος των αφαιρεθέντων τμημάτων – ανταλλακτικών οχημάτων αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Διαβάστε επίσης:

Survivor spoiler: Διαρροή ΣΟΚ - Αυτός φεύγει σήμερα (31/05) από τον Άγιο Δομίνικο

Αποκάλυψη: Έτσι θα ονομάζονται πλέον τα Σκόπια - Εν αναμονή της συνομιλίας Τσίπρα - Ζάεφ

Σχετικές ειδήσεις