ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στον Βόλο: Μαθητής λιποθύμησε από ναρκωτικά σε σχολείο

Σοκ στον Βόλο: Μαθητής λιποθύμησε από ναρκωτικά σε σχολείο
Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: ΙΝΤΙΜΕ/ ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, πρόκειται για μαθητή τρίτης γυμνασίου, ενώ έχει διαταχθεί ΕΔΕ στο πλαίσιο έρευνας των συνθηκών κάτω υπό τις οποίες έγινε η χρήση ναρκωτικών.

Σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των διευθυντών και υποδιευθυντών των γυμνασίων και λυκείων Μαγνησίας, προκειμένου να ενημερωθούν από αρμόδιους φορείς για τα ναρκωτικά, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη, στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας. Αφορμή στάθηκε το πρόσφατο περιστατικό λυποθυμίας μαθητή στις τουαλέτες του σχολείου του, λόγω χρήσης ναρκωτικών ουσιών, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Βόλου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, πρόκειται για μαθητή τρίτης γυμνασίου, ενώ έχει διαταχθεί ΕΔΕ στο πλαίσιο έρευνας των συνθηκών κάτω υπό τις οποίες έγινε η χρήση ναρκωτικών.

Οι αρμόδιες αρχές αναμένεται να αναλάβουν σε μια σειρά πρωτοβουλιών για την ενημέρωση και την εκπαίδευση γονέων και εκπαιδευτικών.

Η Κλαίρη Κουτρουλή, υπεύθυνη ψυχολόγος του ΚΕΘΕΑ στον Βόλο, μίλησε στην ΕΡΤ για την έρευνα που διενεργήθηκε σε 14 σχολεία της Μαγνησίας, σύμφωνα με την οποία η πλειοψηφία των μαθητών είπε ότι έχει δει χρήση ναρκωτικών ενός των σχολικών κτηρίων.

Διαβάστε επίσης:

Σάλος: Ψυχολόγος πιάστηκε να κάνει σεξ με 15χρονο μαθητή μέσα σε τάξη! (vid)