ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Ποια απαγόρευση; Δείτε τι έγινε σε εκκλησία στην Αγία Βαρβάρα (vid)

Κορονοϊός: Ποια απαγόρευση; Δείτε τι έγινε σε εκκλησία στην Αγία Βαρβάρα (vid)

Προβληματισμό προκαλούν τα όσα έγιναν έξω από εκκλησία στην Αγία Βαρβάρα, καθώς αρκετοί πολίτες αψήφισαν τις οδηγίες για τον περιορισμό της διασποράς του νέου κορονοϊού και πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την απαγόρευση των συναθροίσεων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, το κάλεσμα στη συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, έγινε διαδικτυακά και σε αυτή συμμετείχαν τουλάχιστον 100 πολίτες.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, οι συμμετέχοντες με σταυρούς και ελληνικές σημαίες συγκεντρώθηκαν στο προαύλιο της εκκλησίας, χωρίς να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί από τους συγκεντρωμένους είχαν μεταφερθεί στην εκκλησία από άλλες περιοχές.

«Όλοι οι χριστιανοί κοντά, να δείξουμε τη δύναμή μας», λέει ένας εκ των διαμαρτυρόμενων.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο:

Κάτοικοι της περιοχής που είδαν τις σκηνές από κοντά ανέφεραν ότι: «αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν σχέση με την εκκλησία και την ορθόδοξη πίστη». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την Αστυνομία κάλεσαν οι υπεύθυνοι της εκκλησίας.

Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ατόμου, το οποίο συνελήφθη κατηγορούμενο για συμμετοχή στη συγκέντρωση. Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ταυτοποιήθηκαν άλλα πέντε άτομα, που συμμετείχαν στην ίδια συγκέντρωση. Το άτομο, που συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και των υπολοίπων ατόμων.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Νέο σύμπτωμα του φονικού ιού - Αν το παρουσιάσετε καλέστε το γιατρό σας