ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Εκεί θα τρέξουν οι Έλληνες με το που τελειώσει η καραντίνα

Κορονοϊός: Εκεί θα τρέξουν οι Έλληνες με το που τελειώσει η καραντίνα

Κορονοϊός - Όλες οι Ειδήσεις: Μήπως να έκλεινες κι εσύ από τώρα… «θέση»;

Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα για όλους μας. Βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και ήδη οι αντοχές πολλών συνανθρώπων μας έχουν εξαντληθεί. Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε όλοι πώς και πώς να βγούμε από την καραντίνα και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας. Γιατί όσο δύσκολη ή εύκολη μπορεί να ήταν, μας έχει λείψει και έχουμε στερηθεί πολλά.

Κάνουμε όλοι ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού και να μπορέσουμε να βγούμε από την καραντίνα, ενώ παράλληλα δεν σταματάνε να κάνουμε και σχέδια για το μέλλον. Γιατί σε τέτοιες καταστάσεις πρέπει να είσαι αισιόδοξος και να περιμένεις τις καλύτερες μέρες που θα έρθουν.

Όπως λοιπόν φαίνεται και από την δημοσκόπηση της MRB για το STAR, οι Έλληνες στην ερώτηση για το πού θα πάνε αμέσως μετά την καραντίνα και τι σκοπεύουν να κάνουν έδωσαν μία σαφέστατη απάντηση.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ανάμεσα στις άλλες απαντήσεις που δόθηκαν, ανήκουν τα ταξίδια -είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό-, η περιποίηση ομορφιάς και άλλες αγορές όπως ρούχα, παπούτσια, έπιπλα και αυτοκίνητο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ποιοι και γιατί είδαν εκλογές πίσω από τη «νέα εμπιστοσύνη» στο διάγγελμα Μητσοτάκη

Σχετικές ειδήσεις