ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Τετάρτη (06/10)

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τετάρτη (06/10)

Ο σχεδιασμός για την ανακούφιση των νοικοκυριών από τη «φωτιά» που βάζουν στους οικογενειακούς προϋπολογισμούς η αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης και του φυσικού αερίου μέσω αφενός της διεύρυνσης των δικαιούχων του επιδόματος θέρμανσης και αφετέρου της ένταξης σε αυτό και των καταναλωτών φυσικού αερίου κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τετάρτη (06/10)

Στα πρωτοσέλιδα και τα όσα αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα για μεγαλύτερες ελευθερίες σε όσους έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους ακόμα και στις «κόκκινες» περιοχές καθώς σήμερα θα ληφθεί η απόφαση και για μίνι lockdown σε Σέρρες και Καρδίτσα.

Σχεδόν σε όλα τα πρωτοσέλιδα και η διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας μετά τα όσα είπε στη Βουλή για τους κομμουνιστές, το «άδειασμα» Δένδια και την άμεση αντίδραση Μητσοτάκη από τη Σλοβενία.

Στα πρωτοσέλιδα και οι συγκλονιστικές καταθέσεις στη δίκη για το βιτριόλι με τους μάρτυρες να περιγράφουν την έκταση των τραυμάτων που υπέστη η Ιωάννα Παλιοσπύρου αλλά και τις λεπτομέρειες που της έσωσαν τη ζωή.

Στις πρώτες σελίδες και ο θάνατος του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη που βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό με αστυνομικές πηγές να εμφανίζουν ως πιθανότερη εκδοχή την αυτοκτονία.

Στα πρωτοσέλιδα και το blackout στο Facebook, τις εξηγήσεις που έδωσε η εταιρεία αλλά και τις αποκαλύψεις-φωτιά του πρώην υψηλόβαθμου στελέχους που χθες, Τρίτη, κατέθεσε και στη Γερουσία.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα,Τετάρτη (06/10)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Έρχονται επικίνδυνες καταιγίδες διαρκείας - Πότε θα επηρεαστεί η Αττική

Δίκη βιτριόλι: Η ένταση στην αίθουσα, η εμφάνιση του Νώντα και το αίτημα για κλήτευση νέων μαρτύρων

Μενεγάκη: Αυτό της ζητάει ο Μάκης εδώ και χρόνια και εκείνη αρνείται «Τον λατρεύω αλλά δεν μπορώ»