ΕΛΛΑΔΑ

Έρχονται προνόμια για εμβολιασμένους «που θα αντιστοιχούν στη συνδρομή τους κόντρα στην πανδημία»

Νέα μέτρα εμβολιασμένοι
«Η χώρα δεν υπάρχει περίπτωση να ξανακλείσει» διεμήνυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Intime News

Ανακοινώσεις, μεταξύ άλλων, και για τα μέτρα ελευθερίας των πλήρως εμβολιασμένων αναμένονται αύριο από τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, γνωστοποίησε κατά την τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο εκπρόσωπος Τύπου, Γιάννης Οικονόμου.

«Προφανώς οι εμβολιασμένοι δικαιούνται και πρέπει να έχουν προνόμια που αντιστοιχούν στην συμβολή τους στην εθνική προσπάθεια για να θωρακιστούμε έναντι του κορονοϊού» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ερωτηθείς για τις επικρίσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου για την πορεία της πανδημίας, σημείωσε: «Ο υψηλός αριθμός των θανάτων και η απώλεια ανθρώπινης ζωής είναι ένα θλιβερό φαινόμενο, χωρίς αμφιβολία, όπως και να το προσεγγίζει κανείς. Όμως, είναι ένα θέμα που έχει επιστημονική διάσταση και πολύ λιγότερο πολιτική. Όταν εξηγηθεί επιστημονικά και υπάρχει περιθώριο πολιτικής εξήγησης η κυβέρνηση θα τοποθετηθεί».

Ανέφερε επίσης ότι δεν μπορεί να είναι ομολογία αποτυχίας το γεγονός ότι δυο στους τρεις έχουν αντισώματα και πως η κυβερνητική πολιτική ανταποκρίνεται στις συνθήκες.

«Παρατηρώντας τους αριθμούς, τους ανθρώπους που είναι διασωληνωμένοι και τις απώλειες, βλέπει κανείς ότι αφορά σε πολύ μεγάλο ποσοστό ανεμβολίαστους. Ας είναι ένα ακόμη μήνυμα σε όσους επιλέγουν να μην κάνουν χρήση εμβολίου», πρόσθεσε ενώ επανέλαβε ότι η χώρα δεν υπάρχει περίπτωση να ξανακλείσει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Τσουμάνης: Αυτοκτονία λένε από την ΕΛΑΣ – Έβαλε tire up στον λαιμό του και το έσφιξε

Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία διαρκείας - Ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν» τα ισχυρά φαινόμενα

Στο νοσοκομείο η Αθηνά Οικονομάκου – Το μήνυμά της