ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Παρασκευή (29/10)

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Παρασκευή (29/10)

Η επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Ελλάδα, η οποία έφτασε στη χώρα μας το βράδυ της Πέμπτης και είχε δείπνο με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και τα θέματα που θα βάλει η ελληνική πλευρά στην ατζέντα βρίσκονται στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Παρασκευή (29/10).

Στα πρωτοσέλιδα και οι εντυπωσιακές εικόνες από την στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης για την 28η Οκτωβρίου κατά την οποία ξεχώρισαν το μήνυμα του πιλότου της ομάδας Ζευς της Πολεμικής Αεροπορίας αλλά και η επίδειξη της ομάδας ελεύθερης πτώσης της Σχολής Αλεξιπτωτιστών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για το τελευταίο «αντίο» στην Φώφη Γεννηματά και τις σκηνές που ξεχώρισαν από όλα όσα συνέβησαν στον αποχαιρετισμό για την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής την Τετάρτη.

Στα πρωτοσέλιδα το νέο επεισόδιο προκλητικής ρητορικής από την Τουρκία με εκφραστή αυτή τη φορά τον υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος προχώρησε σε ανοίκειους χαρακτηρισμούς για τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Δένδια.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και για την αλλαγή στην εταιρεία του Facebook που ανακοίνωσε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ το βράδυ της Πέμπτης επιχειρώντας φυγή προς τα εμπρός μετά τις συνεχείς αποκαλύψεις για την πλατφόρμα του.

«Χτυπήματα» στα πρωτοσέλιδα και για θέματα όπως οι συντάξεις, οι εκπτώσεις φόρου για αποδείξεις από συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες, τον νέο κλιματικό νόμο.

Σημειώνεται ότι λόγω της εορτής της 28ης Οκτωβρίου σήμερα, Παρασκευή, κυκλοφορούν μόνο οι απογευματινές και οι αθλητικές εφημερίδες

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Παρασκευή (29/10)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

edupass.gov.gr: Τι αλλάζει για τη δήλωση self test στα δημόσια σχολεία - Τι ισχύει για τα ιδιωτικά

Καταρρέει ο Ερντογάν: «Χαριστική βολή» η ενεργειακή κρίση – Ο κίνδυνος για την Ελλάδα

Μητσοτάκης - Μέρκελ: Το... μενού που είχε το δείπνο με θέα την Ακρόπολη - Δείτε τις φωτογραφίες