ΕΛΛΑΔΑ

Ζακ Κωστόπουλος: Συνεχίζεται η δίκη για τον θάνατό του - Ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. στο Πρωτοδικείο

Συνεχίζεται η δίκη για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου
Συνεχίζεται η δίκη για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου
newsbomb.gr

Η δίκη σήμερα αναμένεται να συνεχιστεί με τις καταθέσεις μαρτύρων που θα προσπαθήσουν να αναδείξουν τις κρίσιμες στιγμές που οδήγησαν στον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου. Σήμερα οι μάρτυρες θα προσπαθήσουν με τις καταθέσεις τους να αναδείξουν τις κρίσιμες στιγμές που οδήγησαν στον θάνατο του νεαρού.

Με αιτήματα φορέων και άλλων, μεταξύ των οποίων και η ΕΣΗΕΑ, προς τη διοίκηση του Πρωτοδικείου αλλά και προς το υπουργείο Δικαιοσύνης για εξασφάλιση μεγαλύτερης αίθουσας για την διεξαγωγή της δίκης, η διαδικασία που ξεκίνησε στις 20 Οκτωβρίου συνεχίζεται σήμερα στην ίδια αίθουσα.

Στο Πρωτοδικείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ κλειστή είναι η οδός Δέγλερη.

Κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 33χρονου είναι δύο πολίτες, ο κοσμηματοπώλης, εντός του καταστήματος του οποίου εισήλθε το θύμα και ένας μεσίτης, και οι τέσσερις αστυνομικοί που είχαν σπεύσει στο σημείο. Όλοι τους κατηγορούνται για θανατηφόρα σωματική βλάβη.

Μετά τις καταθέσεις των γονιών και του αδελφού του 33χρονου ακτιβιστή που άνοιξαν την ακροαματική διαδικασία η δίκη σήμερα αναμένεται να συνεχιστεί με τις καταθέσεις μαρτύρων, από τον κατάλογο των 41 που εκφωνήθηκαν κατά την έναρξη της διαδικασίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Έρχονται αλλαγές στον τρόπο που ψωνίζουμε στα σούπερ μάρκετ

Θεοφάνους: «Είδα τη μητέρα του Παντελίδη πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου»

Δίκυκλα από 100 ευρώ: Πώς θα τα αποκτήσετε - Δείτε όλη τη λίστα με τα οχήματα και τις τιμές