ΕΛΛΑΔΑ

MAD VMA 2022: Νέες εικόνες από το άγριο ξύλο μεταξύ των τράπερ - Πώς φυγαδεύτηκε η Παπαρίζου

MAD VMA 2022: Νέες εικόνες από το άγριο ξύλο μεταξύ των τράπερ -  Πώς φυγαδεύτηκε η Παπαρίζου
Δείτε τα πλάνα από το ξύλο

Η Έλενα Παπαρίζου προσπαθεί να φύγει από το σημείο και τελικά φυγαδεύεται

Νέα πλάνα που απεικονίζουν καρέ καρέ τη συμπλοκή μεταξύ των τράπερς Snik και Light στα βραβεία MAD VMA 2022 έδωσε στη δημοσιότητα η εκπομπή Live News.

Την ώρα που ανακοινώνεται το όνομα της Έλενας Παπαρίζου από την Ιωάννα Παλιοσπύρου για βραβείο MAD VMA 2022, φαίνεται σε πρώτο πλάνο η αντίδραση της τραγουδίστριας, καθώς εκείνη τη στιγμή ο Light περνάει μπροστά από την κάμερα και ορμάει στον Snik αρχίζοντας ο απίστευτος ξυλοδαρμός.

Τότε, η Έλενα Παπαρίζου προσπαθεί να φύγει από το σημείο και τελικά φυγαδεύεται ενώ η κάμερα έχει σε πρώτο πλάνο τις μπουνιές που πέφτουν, που ανάγκασαν τους διοργανωτές να διακόψουν τα βραβεία, μέχρι να απομακρυνθούν όλοι από το κλειστό του ταε κβο ντο.

Δείτε τα πλάνα από το ξύλο μεταξύ των τράπερ στα MAD VMA 2022:

Παρακάτω παρουσιάζονται τα βιογραφικά των τριών τράπερ που ολόκληρο το Πανελλήνιο ασχολείται τις τελευταίες ώρες.

Ποιος είναι ο Snik

O τράπερ Snik, γεννήθηκε στις 4 Μαΐου του 1987 (ετών 35) στην Κηφισιά Αττικής, όπου και μεγάλωσε μέχρι την ηλικία των 12. Μετά τον χωρισμό των γονιών του, εγκαταστάθηκε στο κέντρο της Αθήνας με τη μητέρα του. Τα χόμπι του ήταν το ποδόσφαιρο και το σκέιτμπορντ ενώ από μουσικές επιρροές είχε ως πρότυπα τους Ημισκούμπρια και τον ΖΝ. Στα 22 του αποφάσισε να μετακομίσει στο Λονδίνο και να εργαστεί ως μπάρμαν. Από εκεί επέστρεψε το 2012.

Το πρώτο του κομμάτι «Θέμα Χρόνου» κυκλοφόρησε μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα και ξεπέρασε πολύ γρήγορα τις 100 χιλιάδες προβολές στο YouTube και έτσι ο Snik αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά.

Το 2012 υπογράφει συμβόλαιο με την Panik Records και αρχίζει να κυκλοφορεί ποικιλία τραγουδιών εκ των οποίων δύο από αυτά ήταν το αμφιλεγόμενο «Κουνήσου Δίπλα Μου» και το αυτοβιογραφικό «Τη Ζωή μου γράφω».

Από το 2013 έως το 2015 αποφασίζει να κάνει ένα διάλλειμα από τη μουσική σκηνή και επιστρέφει με το επιτυχημένο «Tony Montana» σε συνεργασία με τον Light. Την περίοδο εκείνη κυκλοφορούν οι επιτυχίες «Ferrari», «Harry Montana», «DAB» ενώ το 2016 έρχεται το «Panda».

Οι επιτυχίες του συνεχίζονται με επέκταση και στο εξωτερικό, ειδικά με τα κομμάτια Το «Gucci Φόρεμα» σε συνεργασία με τον Μαζωνάκη στην σκηνή των MAD VMA και το «Medusa».

Από το 2018 κάνει μεταγραφή στην οικογένεια της Minos EMI / Universal Music. Σε συνεργασία με την Τάμτα κυκλοφορεί το «Senorita», το πιο εμπορικό κομμάτι σημειώνοντας πάνω από 60 εκατομμύρια ακροάσεις σε ψηφιακές πλατφόρμες. Ακολουθούν και άλλες συνεργασίες με τους ράπερ Noizy, Capo Plaza, Guè Pequeno.

Το 2020 κυκλοφορεί τον πρώτο του δίσκο «Top Boy», ο οποίος αποτελείται από 14 τραγούδια. Μετά ακολουθεί η επιτυχία «Bosses» με τον Light και τον Mad Clip ενώ συνεχίζει με το κομμάτι «Έτσι», το οποίο κέρδισε πολύ τους φαν του. Το 2021 μαζί με την Πρωτοχρονιά εν όψει πανδημίας ήρθε το τραγούδι «Lockdown».

Βραβεύσεις του Snik

Έχει κερδίσει συνολικά 5 βραβεία στα Mad Video Music Awards:

2017: Καλύτερο μουσικό βίντεο χιπ χοπ για το τραγούδι «Ferrari»

2018: Καλύτερος χιπ χοπ καλλιτέχνης

2019: Καλύτερο μουσικό βίντεο της χρονιάς για το κομμάτι «Medusa»

2020: Video of the year για το κομμάτι «Senorita»

Ο Snik ήταν ζευγάρι με το μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο πρόσφατο παρελθόν. Οι δυο τους διατηρούσαν σχέση από το 2019 μέχρι το 2021. Το ζευγάρι απασχόλησε έντονα τα μέσα με τον κεραυνοβόλο έρωτα, την σχέση τους, αλλά και αργότερα τον χωρισμό τους.

Ποιος είναι ο Light

Ο Light γνωστός και ως Nero Greco, είναι Έλληνας τράπερ, ιδιοκτήτης και μέλος της δισκογραφικής εταιρείας Capital Music. Το πραγματικό του όνομα είναι Χρήστος Ιωαννίδης.

Γεννήθηκε το 1995 στην Θεσσαλονίκη και κατάγεται από την Κένυα από την πλευρά της μητέρας του. Το 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο Nero Greco. Έπειτα ακολούθησαν δύο τραγούδια σε συνεργασία με τον τράπερ Snik, τα Tony Montana και Gucci Mane, τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Το 2016 κυκλοφόρησε το τραγούδι «Ποιός Είμαι» το οποίο αποτελεί μέχρι σήμερα το πιο γνωστό του σινγκλ με πάνω από 27 εκ. προβολές.

Το 2017 κυκλοφόρησε το άλμπουμ Primo, το οποίο εξιστορεί την προσωπική του ιστορία. Στην διαδρομή της καριέρας του κυκλοφόρησε διάφορα σινγκλ τα οποία γνώρισαν επιτυχία. Κάποια από αυτά είναι τo Mosca, το OJ και τo Όλα τα Chains. Έχει συμμετάσχει στα κομμάτια Dealer, Peru και Stars.

Το 2020 κυκλοφόρησε τραγούδια ο ίδιος ως δημιουργός και με άλλους καλλιτέχνες όπως τον MadClip, τον Hawk και τον Billy Sio. Το 2021, έβγαλε το τρίτο του άλμπουμ, με τίτλο «Immortale», με συμμετοχές απο τους Mad Clip Vlospa Strat κ.α. Ο δίσκος δέχθηκε θετικές κριτικές απο το κοινό. Η επόμενη συνεργασία του ήταν στον δίσκο του Βόσνιου ραπερ Jala Brat. Ο ίδιος διαθέτει μια μάρκα ρουχισμού, την «PrimoTheBrand»

Τον Δεκέμβριο του 2021, συνελήφθη από την αστυνομία και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή, αλλά και για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Δισκογραφία

Yung Light - Nero Greco (2015)

Yung Light - Primo (2017)

Yung Light x Hawk (Above The Hood) - Supernova (2020 - 25/12)

Yung Light - Immortale (2021)

Ποιος είναι ο Trannos

Ο τράπερ Trannos γεννήθηκε το 2000 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Στη Δευτέρα Λυκείου, έπιασε δουλειά ως μπάρμαν και παράτησε το σχολείο.

Σε ηλικία 19 ετών ανακαλύφθηκε από τον μάνατζερ Στέφανο Καρασαρίνη, επίσης μάνατζερ, από τους πρωτοπόρους του συγκεκριμένου είδους μουσικής στην Ελλάδα. Έπειτα εντάχθηκε στο δυναμικό της Trapsion Entertainment, της εταιρείας του Sio. Πλέον ανήκει στην Capital Music, της Panik Entertainment Group.

Ο Trannos κυκλοφόρησε το πρώτο του single με τίτλο Mpam στις 27 Φεβρουαρίου του 2020. Μερικά από τα singles του είναι το «Kalash», «Benzo» και «Black Money». Η πρώτη του επίσημη δισκογραφική κυκλοφορία από την Trapsion Entertainment, κυκλοφορεί στις 11 Ιουλίου 2020, με τίτλο GTPM. Το κομμάτι έχει αναλάβει ως μουσικός παραγωγός ο Chico Beatz, ενώ συμμετέχουν και οι Billy Sio, Skliros και Skam, οι οποίοι είναι κι αυτοί καλλιτέχνες τις Trapsion Entertainment.

Έπειτα ακολούθησαν και άλλα κομμάτια όπως τα «Kalash, Benzo», «Black Money», «Coco», «Madame», «Tropicana» και «biza».

Σχετικές ειδήσεις