ΕΛΛΑΔΑ

MAD VMA 2022: «Δεν βάζουν μυαλό» Light και Snik - Συνεχίζεται η κόντρα τους

MAD VMA 2022: «Δεν βάζουν μυαλό» Light και Snik - Συνεχίζεται η κόντρα τους
«Υπάρχουν δυο χιλιάδες μάρτυρες που είδαν ότι εκεί που καθόμουν εγώ με την κοπέλα μου όμορφα και ωραία, ήρθε με τρία παλικάρια που μου την πέσανε»

Η απάντηση του Light στον Snik: «Μάγκες, λίγη ντροπή δε βλάπτει»

Παρά το χάος που προκάλεσαν κατά τη διάρκεια των MAD VMA, Light και Snik, συνεχίζουν την κόντρα τους με αμείωτη ένταση.

Μετά το βίντεο του Snik, o Light ήθελε να δώσει εκ νέου την δική του απάντηση μέσω Instagram, με τον έναν να κατηγορεί τον άλλο.

Συγκεκριμένα, ο Snik στην δική του πρώτη ανάρτηση τόνισε ότι όποιος σηκώνει χέρι, θα κόβεται και ότι δεν ήταν εκείνος που ξεκίνησε τον καβγά.

O Light βέβαια στο νέο βίντεο – απάντηση που έδωσε αναφέρει πως ο Snik ήταν εκείνος που προκάλεσε πρώτος και εκείνος μετά από αυτό έχασε τον έλεγχο!

Η απάντηση του Light στον Snik

«Μάγκες, λίγη ντροπή δε βλάπτει. Να μη λέμε κραυγαλέα ψέματα στα social media. Mην παίζουμε τα θύματα. Υπάρχουν δυο χιλιάδες μάρτυρες που είδαν ότι εκεί που καθόμουν εγώ με την κοπέλα μου όμορφα και ωραία, ήρθε με τρία παλικάρια που μου την πέσανε. Έπειτα, όταν τελείωσε όλο αυτό επέστρεψα εγώ και τον χτύπησα πάνω στο stage εκεί που καθόταν...

Επίσης, δε μπορώ να καταλάβω το θράσος για φράσεις όπως, “το χέρι θα κόβεται” και “Κεντέρη τρέχα” από έναν άνθρωπο που το χέρι του δε το σήκωσε ούτε μια φορά όλο το βράδυ. Έτρωγε μόνο μπουνιές και σφαλιάρες. Μάλωσα με όλο το γήπεδο εκτός από τον Snik. Ο Snik δε σήκωσε το χέρι του όλο το βράδυ. Οπότε ας είμαστε πιο προσεκτικοί με τις λεξούλες που επιλέγουμε. Αυτό» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Light.

Στη συνέχεια, ο νεαρός τράπερ μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησής του αναφέρεται σε όλες τις εκπομπές που ασχολήθηκαν με το θέμα λέγοντας πως διαστρέβλωσαν την αλήθεια αφού υποστήριξαν πως ήταν εκείνος που ξεκίνησε τον καβγά ενώ αυτό που συνέβη ήταν το αντίθετο και επισημαίνει πως δεν είχε καμία πρόθεση να προκαλέσει αυτή την αναστάτωση.