ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: 24χρονος «ανέβασε» στο Instagram προσωπικές στιγμές του με 17χρονη

Χαλκιδική: 24χρονος «ανέβασε» στο Instagram προσωπικές στιγμές του με 17χρονη

Η νεαρή είδε τις προσωπικές της στιγμές με τον σύντροφό της στο προφίλ της στο Instagram.

Έναν εφιάλτη έζησε και συνεχίζει να ζει μία 17χρονη μαθήτρια από τη Χαλκιδική που είδε προσωπικές της στιγμές με τον έως τότε σύντροφό της να γίνονται... στόρι στο Instagram, φέροντας στο φως ακόμα μία υπόθεση revenge porn στη Βόρεια Ελλάδα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η ανήλικη ξεκίνησε να εκφράζει τους προβληματισμούς της σχετικά με τη σχέση που διατηρούσε με έναν 24χρονο στον ίδιο και θέλησε να το συζητήσουν.

Ο άνδρας όμως άρχισε να κάνει σκηνές ζηλοτυπίας στην κοπέλα, να τη λοιδορεί και να την κατηγορεί πως μιλάει με άλλους άνδρες παράλληλα.

Τότε ήρθε η στιγμή, μάλιστα, που ο ίδιος ζήτησε από τη 17χρονη να του δώσει τους κωδικούς της στα μέσα κοινωνική δικτύωσης προκειμένου να... την πιστέψει. Μην ξέροντας πώς να αντιδράσει, η κοπέλα γνωστοποίησε εν τέλει τους κωδικούς της στον τότε σύντροφό της, έχοντας πλήρη άγνοια για το τι μέλλει γενέσθαι.

«Δεν ξέρω τι να κάνω, ψάχνω να βρω ποιοι είδαν το στόρι, ντρέπομαι»

Η 17χρονη ξυπνώντας ένα πρωινό συνειδητοποίησε ότι ο... αγαπημένος της ανέβασε από τον προσωπικό της λογαριασμό στόρι στο Instagram ένα βίντεο με προσωπικές τους στιγμές, βυθίζοντας στον πανικό τη μαθήτρια.

Όπως μεταφέρει στη Voria.gr ο δικηγόρος της οικογένειας, Όθων Παπαδόπουλος, η κοπέλα βρίσκεται σε σοκ και σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μάλιστα, η εντολέας ανέφερε στον δικηγόρο της πως αναζητά συνεχώς να δει ποιοι είδαν το στόρι και αν το είδαν κοντινά της άτομα.

Το περιστατικό σημειώθηκε την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, ενώ η οικογένεια κατέθεσε μήνυση σε βάρος του άνδρα. Η δικογραφία θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα και ο 24χρονος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις. Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο η υπόθεση θα δικαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης με την κατηγορία της «παραβίασης ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων».