ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στη Βούλα: Η στιγμή που ο 19χρονος χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου – Βίντεο ντοκουμέντο

Τροχαίο στη Βούλα: Η στιγμή που ο 19χρονος χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου – Βίντεο ντοκουμέντο

Η ανατριχιαστική πορεία του θανάτου δύο νεαρών, ηλικίας 19 ετών, στη Βούλα.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο έφερε στο «φως» το STAR στο αποψινό (25/01) κεντρικό δελτίο ειδήσεων, στο οποίο φαίνεται η ανατριχιαστική πορεία του θανάτου δύο νεαρών, ηλικίας 19 ετών, οι οποίοι «έχασαν» τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το αμάξι προσκρούει στη διαχωριστική νησίδα, στην κολόνα φωτισμού και σε δέντρο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Το πίσω μέρος διαλύεται και στη συνέχεια, το ΙΧ «καρφώνεται» σε μάντρα σπιτιού.

Τα δύο παιδιά, ο οδηγός και ο συνοδηγός σκοτώθηκαν, ενώ, επέζησαν οι δύο άνθρωποι που κάθονταν στα πίσω καθίσματα.

«Κομμάτια μόνο έβλεπα και ανθρώπους κάτω, όπως βλέπεις μετά από ρουκέτες στην Ουκρανία»

Οι μαρτυρίες των κατοίκων, που πετάχτηκαν στον δρόμο μετά το τρομακτικό τροχαίο, συγκλονίζουν.

«Όταν βγήκα στο μπαλκόνι νόμιζα ότι έχει γίνει βομβαρδισμός. Κομμάτια μόνο έβλεπα και ανθρώπους κάτω, όπως βλέπεις μετά από ρουκέτες στην Ουκρανία», είπε μια κάτοικος στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Μου είπαν ότι ένα αμάξι "έφυγε" με 200 χιλιόμετρα την ώρα, ξερίζωσε τον φοίνικα και χτύπησε με άλλο αυτοκίνητο» είπε ένας άλλος κάτοικος.

Ενώ ένας επαγγελματίας οδηγός τόνισε ότι «έχουν αυξηθεί πάρα πολύ στους δρόμους τα υπεραυτοκίνητα. Φοβούνται και οι κάτοικοι και εγώ ως επαγγελματίας οδηγός. Είμαι στο φανάρι και κοιτάζω πίσω μου ποιός θα έρθει να μου "καρφωθεί"».

Σχετικές ειδήσεις