ΕΛΛΑΔΑ

Σκαραμαγκάς: Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα στον Ασπρόπυργο με τον ένα νεκρό

Σκαραμαγκάς: Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα στον Ασπρόπυργο με τον ένα νεκρό
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi

Στο νοσοκομείο μια γυναίκα μετά το τροχαίο δυστύχημα 

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας είναι ο θλιβερός απολογισμός από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στο ύψος της λίμνης Κουμουνδούρου, στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 04:00 τα ξημερώματα όταν ΙΧ αυτοκίνητο στο όποιο επέβαιναν ένας 39χρονος άνδρας και μία γυναίκα εξετράπη της πορείας του και ανεπτράπη κοντά στα διυλιστήρια, στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Στη Λ. Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της Λίμνης Κουμουνδούρου, στο ρεύμα προς Κόρινθο στην περιοχή του Ασπρόπυργου σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα. Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, κινούμενο επί της Λεωφόρου Αθηνών – Κορίνθου με κατεύθυνση από την Αθήνα προς την Κόρινθο, φθάνοντας στο ύψος της Λίμνης Κουμουνδούρου, εξετράπη της πορείας του προς τα δεξιά και ανετράπη επί του οδοστρώματος. Από την έως τώρα προανάκριση δεν έχει εξακριβωθεί ποιος ήταν ο οδηγός του ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτ/του.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός 39χρονου άνδρα, κάτοικο (εν ζωή) Ασπροπύργου, ο οποίος διεκομίσθη με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟ» καθώς και ο σοβαρός τραυματισμός 46χρονης γυναίκας κατοίκου Ασπροπύργου, η οποία διεκομίσθη με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟ».»