LIVE BLOG: Η κακοκαιρία «Μπάλλος» σαρώνει την Ελλάδα - Οι περιοχές με τα περισσότερα προβλήματα

Νεφέλη Σκαρλίδου

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» σαρώνει την Ελλάδα
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» σφυροκοπά τη χώρα μας - Κλειστά σχολεία σε πολλές περιοχές την Παρασκευή - Πλημμύρισαν δρόμοι, με δυσκολία η κίνηση σε κεντρικές αρτηρίες της πρωτεύουσας - Καταστροφές σε Κέρκυρα και Ιθάκη, αγωνία στην Εύβοια - Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες ώρες.

Με σφοδρότητα συνεχίζεται και τα ξημερώματα της Παρασκευής της κακοκαιρίας «Μπάλλος». Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σημειώνονται σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, ενώ χιόνια έπεσαν και σε ορεινές περιοχές.

Η κακοκαιρία έδειξε τα «δόντια» της και στην Αττική, η οποία ξεκίνησε να «χτυπά»την πρωτεύουσα από το βράδυ της Τετάρτης. Την ίδια στιγμή, η Εύβοια, η οποία προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της από την κακοκαιρία «Αθηνά» έχει ήδη υποδεχθεί τον «Μπάλλο», με τη δημοσιογράφο του Newsbomb.gr, Ευδοκία Μύτιλη να βρίσκεται στο νησί για να σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από την κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα μας ενώ σε εξέλιξη είναι ένα θρίλερ για έναν βοσκό που αγνοείται στα Μεσοχώρια.

Μεγάλα ήταν τα προβλήματα που προκλήθηκαν στα Επτάνησα, με την Κέρκυρα και την Ιθάκη να έρχονται αντιμέτωπες με ακραία φαινόμενα, πλημμύρες και καταστροφές.

Ο υπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, προχώρησε σε ανακοινώσεις ενημερώνοντας για την απόφαση να κλείσουν ο Κηφισός και η Παραλιακή από τη 01:00 τα ξημερώματα ως τις 08:00 το πρωί, όπως και για μια σειρά άλλων μέτρων έτσι ώστε να περιοριστεί η κινητικότητα των πολιτών και να διασφαλιστεί ότι δεν θα κινδυνεύσουν από τα ακραία φαινόμενα.

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις

07:22
Μάριος Καλογερόπουλος

Περιορισμένες οι βλάβες στην ηλεκτροδότηση

Σε ένα τμήμα της Ελευσίνας περιορίζονται αυτήν την ώρα οι διακοπές ρεύματος. Η βλάβη, σύμφωνα με αρμόδια στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ, θα αποκατασταθεί σύντομα. Χθες, σημειώθηκαν διακοπές στο κέντρο της Αθήνας, την Καλλιθέα, το Κορωπί και την περιοχή του Ρέντη που αποκαταστάθηκαν με την παρέμβαση συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ τα οποία παραμένουν σε επιφυλακή.

07:21
Μάριος Καλογερόπουλος

Ακόμα μετρούν πληγές στην Κέρκυρα

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στην Κέρκυρα ο αριθμός των επιχειρήσεων διάσωσης που πραγματοποιήθηκαν έφτασε τις 69 με περισσότερες από 30 να γίνονται στα Μωραΐτικα. Παράλληλα τις 20 έφτασαν οι αντλήσεις υδάτων

07:08
Μάριος Καλογερόπουλος

Προβλήματα με τους φωτεινούς σηματοδότες

Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξουν οι οδηγοί καθώς εκτός λειτουργίας βρίσκονται φωτεινοί σηματοδότες σε Χαμοστέρνας και Πειραιώς

07:01
Μάριος Καλογερόπουλος

Η κατάσταση στον Κηφισό στις 7 το πρωί της Παρασκευής

06:59
Μάριος Καλογερόπουλος

Βίντεο από τη Συγγρού τα ξημερώματα της Παρασκευής

06:55
Μάριος Καλογερόπουλος

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα

Για δεύτερη ημέρα θα συνεχίσει το σφυροκόπημά της η κακοκαιρία «Μπάλλος» σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας καθώς το δεύτερο χαμηλό βαρομετρικό που σχηματίστηκε νότια της Ιταλίας συνεχίζει την προέλασή του προς τη χώρα μας.

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά

06:37
Μάριος Καλογερόπουλος

Άνοιξαν Κηφισός και παραλιακή Ποσειδώνος

Αντίθετα κλειστές είναι η παλαιά Παραλιακή και η λεωφόρος Συγγρού

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά

06:19
Μάριος Καλογερόπουλος

Κλειστές οι υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ στην Αττική

Ποια φαρμακεία θα είναι ανοιχτά

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά

06:10
Μάριος Καλογερόπουλος

Η Ιθάκη «πνίγηκε» από τη βροχή

Στην Ιθάκη έπεσαν οι μεγαλύτερες ποσότητες βροχής την Πέμπτη καθώς έφτασαν τους 334 τόνους νερούς ανά στρέμμα

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

05:51
Μάριος Καλογερόπουλος

O «Μπάλλος» σαρώνει την Κρήτη

Τα ξημερώματα ο «Μπάλλος» έφτασε και στην Κρήτη, με ισχυρούς ανέμους που σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνούν τα 9 μποφόρ, ενώ τεράστιες ποσότητες νερού άρχισαν να πέφτουν στις περισσότερες περιοχές.

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved