ΚΟΣΜΟΣ

Νύχτα τρόμου στο Μιλγουόκι: 17 τραυματίες λόγω ένοπλης επίθεσης μετά το Μπακς – Σέλτικς

Μιλγουόκι
cnn.com

Μια πολύ δύσκολη νύχτα πέρασε το Μιλγουόκι, όπου το νέο περιστατικό ένοπλης βίας σκόρπισε τον τρόμο μετά το Game 6 των Μπακς με τους Σέλτικς.

Μετά τις αρχικές αναφορές που έκαναν λόγο για τρία άτομα που δέχθηκαν πυρά, με το πρώτο φως του ήλιου αποδείχθηκε ότι τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά άλλοι 17 άνθρωποι δέχθηκαν ένοπλη επίθεση σε κεντρικό σημείο της πόλης και πιο συγκεκριμένα στη Γουότερ Στριτ.

Το Spectrum News τονίζει ότι οι τραυματίες ανέρχονται πλέον στους 17, χωρίς ευτυχώς να υπάρχει κάποιος σε κρίσιμη κατάσταση. Επίσης, έγιναν 10 συλλήψεις, με την Αστυνομία να προχωράει και σε κατάσχεση όπλων σε εννιά περιπτώσεις.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το κίνητρο των δραστών, με τις αρχές μάλιστα να αναζητά πληροφορίες, προσφέροντας πλήρη ανωνυμία σε όσους βοηθήσουν.

Τα βίντεο που κυκλοφόρησαν δείχνουν δεκάδες οπαδούς στην υπαίθρια περιοχή γνωστή ως «Συνοικία των Ελαφιών», να τρέχουν για κάλυψη μέσα σε συνθήκες τρόμου και πανικού. Οι Μπακς είχαν ανακοινώσει νωρίτερα το βράδυ ότι περίπου 11.000 οπαδοί είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι ισχυρά.

Διαβάστε επίσης:

Τρόμος στο Μιλγουόκι: Πυροβολισμοί έξω από το γήπεδο των Μπακς, τουλάχιστον τρεις τραυματίες (video)