ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τα έκανε όλα, έβαλε 44 πόντους αλλά οι Σέλτικς νίκησαν τους Μπακς

Μπακς - Σέλτικς
Δεν ήταν αρκετή η συγκλονιστική εμφάνιση του Αντετοκούνμπο για τους Μπακς.
AP Photo/Morry Gash

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μια συγκλονιστική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Έλληνας σούπερ σταρ του ΝΒΑ, όμως, οι Μπόστον Σέλτικς νίκησαν 108-95 μέσα στο Μιλγουόκι τους Μπακς και οδηγούν τη σειρά στο Game 7.

Μια ακόμα μυθική εμφάνιση έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τα ξημερώματα του Σαββάτου (14/5), στους ημιτελικούς της Ανατολής στο ΝΒΑ. Ο «Greek Freak» στο Game 6 απέναντι στους Σέλτικς είχε 44 πόντους, 20 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 κοψίματα, ισοφαρίζοντας επίδοση που είχε πετύχει μόνο ο Σακίλ Ονίλ κατά το παρελθόν, πλην όμως δεν ήταν αρκετός για να χαρίσει τη νίκη στους Μιλγουόκι Μπακς.

Οι Σέλτικς κατάφεραν να επικρατήσουν 108-95 στο «Fiserv Forum» και έτσι η σειρά οδηγείται σε έβδομο παιχνίδι στη Βοστόνη. Το ποιος θα βρεθεί στον τελικό της περιφέρειας και ένα βήμα μακριά από τους τελικούς του NBA αναμένεται να κριθεί την Κυριακή, στην αναμέτρηση που θα γίνει στο «TD Garden».

Για να συμβεί αυτό, χρειάστηκε οι Σέλτικς να έχουν σε τρομερή κατάσταση τον Τζέισον Τέιτουμ ο οποίος έκανε αντίστοιχα συγκλονιστική εμφάνιση με αυτή του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Αμερικανός σταρ των «Κελτών» είχε 46 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ, «καθαρίζοντας» την αναμέτρηση για λογαριασμό των «πράσινων» της Βοστόνης.