ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Πέθανε ο ηθοποιός Μπιλ Τίτσερ - Πρωταγωνιστής του EastEnders

Βρετανία: Πέθανε ο ηθοποιός Μπιλ Τίτσερ - Πρωταγωνιστής του EastEnders
Ο Μπιλ Τίτσερ.
twitter

Ο ηθοποιός Μπιλ Τίτσερ, ο οποίος έπαιξε τον Άρθουρ Φάουλερ στην διάσημη σειρά του BBC, EastEnders πέθανε σε ηλικία 92 ετών, ανακοίνωσε η οικογένειά του - Ο Τίτσερ πέθανε το περασμένο Σάββατο 5/11 

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 92 ετών άφησε ο Βρετανός ηθοποιός Μπιλ Τίτσερ, γνωστός για το ρόλο του Άρθουρ Φάουλερ στην δημοφιλή σειρά του BBC EastEnders.

Με ανακοίνωσή της η οικογένειά του αποκάλυψε ότι η υγεία του συνταξιούχου ηθοποιού «είχε επιδεινωθεί εδώ και αρκετό καιρό».

«Ο Μπιλ ήταν ένας λαμπρός ηθοποιός και ένας υπέροχος σύζυγος και πατέρας, καθώς και ένας πολύ καλός άνθρωπος. Θα μας λείψει πολύ», είπαν.

Ένας εκπρόσωπος του EastEnders ανέφερε: «Με μεγάλη λύπη μάθαμε για τον θάνατο του Μπιλ Τίτσερ. Ως ένα από τα αρχικά μέλη του καστ μας, ο Μπιλ δημιούργησε έναν πολύ αγαπημένο χαρακτήρα στο Άρθουρ Φάουλερ και, μαζί με τη Γουέντι Ρίτσαρντ, δημιούργησαν μια εμβληματική οικογένεια στους Φάουλερς που παραμένουν ακόμα στην καρδιά της σειράς. Ο Μπιλ έφυγε από το EastEnders το 1996. Θα τον θυμόμαστε πάντα για τη γοητεία του, την αίσθηση του χιούμορ - με ένα χαμόγελο που φώτιζε το δωμάτιο - και το πιο σημαντικό ως οικογενειάρχη που ήταν αφοσιωμένος στη γυναίκα και τα παιδιά του».