ΚΟΣΜΟΣ

Βασιλιάς Κάρολος: Τείνει κλάδο ελαίας σε Χάρι και Μέγκαν - Θέλει να περάσει χρόνο με τα εγγόνια του

Βασιλιάς Κάρολος: Τείνει κλάδο ελαίας σε Χάρι και Μέγκαν - Θέλει να περάσει χρόνο με τα εγγόνια του
Getty Images

Ο βασιλιάς Κάρολος έχει δει ελάχιστες φορές τα εγγόνια του και επιθυμεί να περάσει χρόνο μαζί τους το καλοκαίρι στο κάστρο Μπαλμόραλ

Ο βασιλιάς Κάρολος τείνει κλάδο ελαίας στον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ τους οποίους φέρεται να προσκαλεί στο κάστρο Μπαλμόραλ το καλοκαίρι, σε μία προσπάθεια να επανενωθεί με τα εγγόνια του, τα οποία έχει δει πολύ λίγες φορές.

Σύμφωνα με την Page Six ο μονάρχης έχει δει τον πρίγκιπα Άρτσι, ο οποίος τον επόμενο μήνα γίνεται 5 ετών, ελάχιστα, ενώ την εγγονή του, πριγκίπισσα Λίλιμπετ την έχει δει μόλις μία φορά από κοντά από την γέννησή της.

Οι φήμες λοιπόν τις τελευταίες μέρες στην Αγγλία κάνουν λόγο για πρόσκληση του Κάρολους προς τους Σάσεξ στο αγαπημένο θερινό θέρετρο της βασιλικής οικογένειας.

Το κάστρο Μπαλμόραλ στη Σκωτία / AP

Ο βασιλιάς συνηθίζει να παραθερίζει στην σκωτσέζικη εξοχή κάθε χρόνο, μαζί με μέλη της οικογένειας, από τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία δίνει την δική της μάχη με την υγεία της, μέχρι τα αδέλφια του.

Καλά πληροφορημένη πηγή δήλωσε στην Page Six «Βλέπω ότι ο Κάρολος θέλει απεγνωσμένα να δει τα παιδιά και τείνει κλάδο ελαίας στη Μέγκαν και τον Χάρι. Μπορεί να αποφασίσει ότι η ζωή απλά είναι πολύ μικρή»

«Το Μπαλμόραλ είναι το ιδανικό μέρος για την επανένωση. Αν όντως τους προσκαλέσει, τότε ο Χάρι και η Μέγκαν πρέπει να συμφωνήσουν να τον επισκεπτούν».

Έχει δει την εγγονή του μόνο μία φορά

Είναι ενδεικτικό της λαχτάρας του βασιλιά Κάρολου για τα εγγόνια του το γεγονός ότι την μικρή Λίλιμπετ την έχει δει μόλις μία φορά, τον Ιούνιο του 2022 στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Τότε ο Κάρολος είχε περάσει χρόνο με τα παιδιά, με πηγή του παλατιού να δηλώνει ότι ο βασιλιάς ήταν ενθουσιασμένος που είδε τον εγγονό του και γνώρισε την εγγονή του.

AP

Πάντως, το τελευταίο διάστημα δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Χάρι να σκέφτεται την συμφιλίωση με τον πατέρα του, παρά την απόσταση που έχουν πάρει μεταξύ τους μετά την αποχώρησή του από την Αγγλία. Πολλοί λένε ότι το γεγονός ότι τον Σεπτέμβριο κλείνει τα 40 έχει παίξει ρόλο στη σκέψη του αυτή να τα ξαναβρεί με τον πατέρα του.

Εξάλλου, τον Φεβρουάριο ο Δούκας του Σάσεξ πέταξε από την Καλιφόρνια στο Λονδίνο για λίγότερο από μία ώρα, μόνο και μόνο για να δει τον πατέρα του όταν διαγνώστηκε με καρκίνο.

Η στάση της Μέγκαν Μαρκλ

Το Μπάκιγχαμ πάντως δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για την πρόσκληση με πηγές κοντά στο πριγκιπικό ζευγάρι να δηλώνουν ότι δεν γνωρίζουν κάτι για προσέγγιση του βασιλιά για το καλοκαίρι.

Η είδηση αυτή πάντως εγείρει ερωτήματα για την στάση της Μέγκαν, η οποία από τότε που εκείνη και ο Χάρι έφυγαν από τη Βρετανία, τον Μάρτιο του 2020 έχει πραγματοποιήσει ελάχιστες επισκέψεις στο Λονδινο, τόσο για το Ιωβηλαίο της βασίλισσας, όσο και για την κηδεία της, ωστόσο αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι στην στέψη του Κάρολου ο Χάρι ήταν μόνος του, αφού δεν ταξίδεψαν μαζί του ούτε η Μέγκαν ούτε τα παιδιά τους.

AP