ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Του είπε δεν ενδιαφέρομαι και την ξυλοκόπησε (ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ)

Φρίκη: Του είπε δεν ενδιαφέρομαι και την ξυλοκόπησε (ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ)

Μία έφηβη έπεσε αναίσθητη στη μέση του δρόμου στο Μάντσεστερ από επίθεση άνδρα, όταν του είπε ότι δεν ενδιαφέρεται για εκείνον.

Η 18χρονη Γκαμπριέλ Γουόλ, είχε βγει έξω με μια φίλη της, όταν σε κεντρικό δρόμο του Μάντσεστερ την πλησίασαν τρεις άνδρες.

Τα κορίτσια απομακρύνθηκαν αλλά αυτοί συνέχισαν να τις ακολουθούν, θέλοντας να πιάσουν κουβέντα μαζί τους. Η Γκαμπριέλ, σε μια προσπάθεια να τους απομακρύνει, τους είπε ότι λυπάται, αλλά δεν ενδιαφέρεται.

Το σχόλιό της όμως προκάλεσε την οργή τους. Όπως εξομολογήθηκε η άτυχη 17χρονη, «Είπα στη φίλη μου Κάιλι "πάμε" και τότε ένας από αυτούς με χτύπησε, με έριξε αναίσθητη. Όταν συνήλθα ήμουν ξαπλωμένη στο έδαφος και τρεις άνδρες είχαν επιτεθεί στην Κάιλι».

Βλέποντας τα κορίτσια αιμόφυρτα στο δρόμο, περαστικοί έτρεξαν να τις βοηθήσουν.

«Είπαν να καλέσουν ασθενοφόρο αλλά υπήρχε δίωρη αναμονή κι έτσι πήρα ταξί για το νοσοκομείο. Δεν έκαναν και πολλά, βασικά μου έδωσαν σταγόνες και μου είπαν να πάω σπίτι. Πήγα ξανά στο οφθαλμιατρείο και μου είπαν ότι έχω αιμάτωμα στο μάτι. Δεν μπορώ ούτε να δω, όταν ανοίγω το μάτι μου βλέπω κάτι κίτρινες κηλίδες» ανέφερε στη Daily Mail η Γκαμπριέλ για τη φρικτή επίθεση που δέχτηκε.

Δείτε την 18χρονη μετά την επίθεση: