ΚΥΠΡΟΣ

Πόσο κοστίζει το αεροπορικό ταξίδι Λάρνακα - Αθήνα (vid)

Πόσο κοστίζει το αεροπορικό ταξίδι Λάρνακα - Αθήνα (vid)

Κύπρος - Όλες οι ειδήσεις: Αυξήσεις στις τιμές εισιτηρίων τόσο στο αεροπλάνο όσο και στο πλοίο - Δείτε τις αεροπορικές τιμές από Κύπρο προς Αθήνα

Από 180 μέχρι και 400 ευρώ, μπορεί να πληρώσει κάποιος για αεροπορικά εισιτήρια προκειμένου να ταξιδέψει από την Κύπρο μέχρι την ελληνική πρωτεύουσα την Αθήνα.

Μιλώντας στην ΣΙΓΜΑ, ο κ. Χάρης Παπαχαραλάμπους, Εκπρόσωπος Τύπου της ACTA είπε ότι είναι λογικό και είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να αντιμετωπιστεί.

"Τα αεροπορικά εισιτήρια κινούνται αποκλειστικά και μόνο στην βάση της ζήτησης και της προσφοράς, εδώ και αρκετά χρόνια. Αν κάποιος επιλέξει να ταξιδέψει ύστερα από τρις μέρες και είναι το τριήμερο του κατακλυσμού, αντιλαμβάνεστε ότι η τιμή θα είναι ψηλή. Αν επιλέξει από τώρα να κλείσει για τα μέσα Νοεμβρίου να πάει στην Αθήνα εγώ σας λέω όχι €180 αλλά και με τα μισά από αυτά μπορεί να βρει εισιτήριο."

Οι καταναλωτές σημείωσε ο κ. Παπαχαραλάμπους πρέπει να κατανοήσουν ότι όσο πιο σύντομα κάνουν τις κρατήσεις τους τόσο πιο χαμηλό θα είναι και το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων.

Στις πλείστες των περιπτώσεων είπε ο κ. Παπαχαραλάμπους οι τιμές που καλούνται να πληρώσουν οι καταναλωτές για αεροπορικά εισιτήρια είναι λογικές ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν και πακέτα με προκαθορισμένες τιμές εισιτηρίων και δεν μεταβάλλονται.

Όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν το καλοκαίρι θα πρέπει να προγραμματίσουν τα εισιτήρια τους καθώς βρισκόμαστε ήδη στο τέλος Μάϊου και υπάρχει ο κίνδυνος τα εισιτήρια να πάρουν ανοδική πορεία στις τιμές τους σύμφωνα με τον ίδιο.

Τέλος, όπως και κάθε χρόνο, σύμφωνα με τον κ. Παπαχαραλάμπους και φέτος δημοφιλέστερος προορισμός για τους Κύπριους είναι η Ελλάδα, ενώ η φετινή καλοκαιρινή χρονιά όπως όλα δείχνουν θα είναι μια αντανάκλαση του καλοκαιριού του 2019, πριν δηλαδή ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού.

Διαβάστε επίσης

Φέτος οι Κύπριοι πάνε διακοπές: Τι επιλέγουν

Κύπρος: Ρεκόρ ζήτησης για το πλοίο προς Ελλάδα - 2.000 κρατήσεις τις πρώτες 48 ώρες

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων