MEDIA

Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο και ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα (20.01)

Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο και ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα (20.01)

Survivor Spoiler: Αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό αλλά και αποχώρηση στο επεισόδιο της Τετάρτης (20.01) στον ΣΚΑΪ.

Το Survivor συνεχίζει να τραβάει τα βλέμματα του κοινού, κι όχι μόνο για το αγωνιστικό σκέλος του παιχνιδιού. Στον Άγιο Δομίνικο είναι σε εξέλιξη μεγάλη κόντρα τόσο ανάμεσα στα μέλη των «κόκκινων» και των «μπλε», όσο και ανάμεσα σε μέλη της ίδιας ομάδας.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (19.01) είδαμε τους «μπλε» να κερδίζουν ένα ακόμα αγώνισμα ασυλίας, με αποτέλεσμα οι «κόκκινοι» να ψηφίσουν και πάλι στο συμβούλιο του νησιού.

Κάπως έτσι, προέκυψαν σαν υποψήφιοι για αποχώρηση από το Survivor η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο τελευταίος, ωστόσο, «επιτέθηκε» στον Γιώργο Κοψιδά κι αυτό ήταν το κύριο θέμα συζήτησης, μαζί με τον καυγά που προηγήθηκε ανάμεσα στις δυο ομάδες για τις προμήθειες.

Τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει για το Survivor αναφέρουν πως αυτός δεν ήταν ο μοναδικός καυγάς για το φαγητό. Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές από το πρωί, έχει γίνει κι άλλος καυγάς τον οποίο θα δούμε στην πορεία και οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι ακόμα πιο έντονος.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το επεισόδιο της Τετάρτης (20.01), οι παίκτες των δυο ομάδων του Survivor θα τεθούν αντιμέτωποι σε ένα ακόμα αγώνισμα. Το έπαθλο σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι φαγητό και για αυτό θα υπάρξει σκληρή μάχη για το ποιος θα καταφέρει να πάρει τη νίκη και να καταφέρει να εξασφαλίσει επιπλέον τροφή, άρα και δυνάμεις για τα δύσκολα που… έρχονται.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως οι «μπλε» θα συνεχίσουν να κυριαρχούν των «κόκκινων» στο αγωνιστικό σκέλος του Survivor κι αυτό αναμένεται να ανάψει ακόμα περισσότερες… φωτιές στον Άγιο Δομίνικο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, βέβαια, παρουσιάζει και το ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor στο ίδιο επεισόδιο. Όπως αναφέραμε, υποψήφιοι για αποχώρηση είναι η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Περικλής Κονδυλάτος.

Αν επαληθευτεί το spoiler για την αποχώρηση και ο Περικλής Κονδυλάτος είναι ο παίκτης που φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο, αυτόματα «σβήνει» και η μια εστία... έντασης στο Survivor που ήταν εσωτερική στην «κόκκινη» ομάδα. Μένει να δούμε αν θα συνεχιστούν οι κόντρες με τη «μπλε» ομάδα...

Survivor - trailer Τετάρτης 20 Ιανουαρίου

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακλαμανάκης: H υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης που κατήγγειλε η Μπεκατώρου αφορά 12χρονο κορίτσι