MEDIA

Survivor Spoiler - Αποχώρηση: Ποιος φεύγει από το παιχνίδι απόψε (27.01)

Survivor Spoiler - Αποχώρηση: Ποιος φεύγει από το παιχνίδι απόψε (27.01)
Instagram/Survivor Greece

Survivor Spoiler: Μετά τη νίκη των μπλε στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία, θα ακολουθήσει η διαδικασία της αποχώρησης για έναν ή μια από τους προτεινόμενους.

Το επεισόδιο της Τετάρτης (27.01), ξεκίνησε με αγώνισμα που είχε έπαθλο την επικοινωνία, το οποίο κέρδισαν για ακόμα μια φορά οι «μπλε», που φαίνεται να είναι οι... κυρίαρχοι του Survivor ως τώρα.

Εκτός, όμως, από το αγωνιστικό σκέλος θα ακολουθήσει κι η αποχώρηση, την οποία αναμένουν όλοι με μεγάλη αγωνία.

Ήδη υπάρχει διαρροή για το ποιος από τους προτεινόμενους είναι αυτός που έχει πάρει τον δρόμο της επιστροφής από τον Άγιο Δομίνικο με προορισμό την Ελλάδα και φαίνεται πως το spoiler πολύ δύσκολα δεν θα επιβεβαιωθεί.

Μάλιστα, υπήρξαν κάποια likes στο Instagram τα οποία έγιναν viral και φέρονται να έχουν «προδώσει» την παίκτρια που θα αποχωρήσει. Από το γεγονός ότι όλες οι διαρροές «δείχνουν» πως αποχωρεί γυναίκα, συμπεραίνει κανείς εύκολα ότι ο παίκτης που μένει σίγουρα στο παιχνίδι θα είναι ο Περικλής Κονδυλάτος. Η «μάχη», λοιπόν, θα γίνει ανάμεσα στην Ανθή και την Ασημίνα…

Τα likes, πάντως, από το προφίλ της Ασημίνας Ιγγλέζου στο Instagram δεν υπάρχουν πια στους συγκεκριμένους λογαριασμούς. Αν τα likes είχαν γίνει πράγματι και η παίκτρια τα απέσυρε μέχρι να επιβεβαιωθεί και τυπικά η αποχώρησή της θα φανεί σύντομα. Σε διαφορετική περίπτωση θα γίνουν ακόμα πιο έντονα τα σενάρια που θέλουν αρκετές φορές την παραγωγή να «δίνει» πράγματα στους παίκτες του Survivor όταν αυτοί φτάνουν στα όριά τους.

Μπορεί κάτι αντίστοιχο να έγινε με την Ασημίνα Ιγγλέζου, να απέκτησε πρόσβαση στο κινητό της και να έχει παραμείνει στο Survivor; Τα spoilers διαφωνούν αλλά ας περιμένουμε και την επιβεβαίωση…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown:Έκτακτη σύσκεψη για σχολεία, κρούσματα, μετάλλαξη- Επί τάπητος η Αττική, ορατά τα νέα μέτρα