MEDIA

Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησαν από το Asia Express

Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησαν από το Asia Express
Μήπως το ζευγάρι παραβίασε κανόνες;
Instagram

Η Ιλάειρα Ζήση σχολίασε: «Ήξερα ότι δεν είναι για πριγκίπισσες το Asia Express αλλά πίστευα ότι αν έχω δίπλα τον άνδρα μου, όλα μπορώ να τα καταφέρω»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου τους «πιάστηκαν» από την κάμερα του Πρω1νού και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή. Οι δυο τους αν και αναχώρησαν πριν από μερικές ημέρες για την Ασία, δεν άντεξαν και γύρισαν πίσω στην Ελλάδα.

«Μόλις παίξουν τα επεισόδια, θα δείτε γιατί δεν είμαστε στην Ασία. Αλλιώς τα περιμέναμε τα πράγματα, αλλιώς μας βγήκαν αλλά δεν παύει να είναι μία συγκλονιστική εμπειρία…», ήταν τα πρώτα λόγια του Μαυρίκιου Μαυρικίου.

Σχετικά με όσους υποστηρίζουν ότι παραβίασαν κανόνες, ο ίδιος εξήγησε: «Δεν παραβιάσαμε κανέναν κανόνα. Ήταν κοινή απόφαση σαν τον γάμο που έρχεται… Εκεί ανακάλυψα ότι το ευαίσθητο σημείο μου είναι αυτό το κορίτσι. Όταν τη βλέπω χωρίς το χαμόγελό της, δεν μπορώ…».

Τέλος, η Ιλάειρα Ζήση σχολίασε: «Ήξερα ότι δεν είναι για πριγκίπισσες το Asia Express αλλά πίστευα ότι αν έχω δίπλα τον άνδρα μου, όλα μπορώ να τα καταφέρω. Η Ασία μας φάνηκε βρώμικη. Ήταν δύσκολα».

Δείτε το βίντεο του Πρω1νού:

Διαβάστε επίσης:

Το πρωινό: «Πάγωσαν» Σκορδά – Λιάγκας: «Στη Βάνα Μπάρμπα δεν περνάνε αυτά, θα του κάνω μήνυση»

Η Βάνα Μπάρμπα στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Κρήτη: Μπαρμπαρίγου και Νικόλαος Γλύξμπουργκ βρέθηκαν στο νησί