MEDIA

MAD VMA: Το ιστορικό της άγριας κόντρας του Snik με τον Light

MAD VMA: Το ιστορικό της άγριας κόντρας του Snik με τον Light
Το ιστορικό της κόντρας Snik - Light

Η κατάσταση «μυρίζει μπαρούτι» εδώ και τρία χρόνια ανάμεσα στον Snik και τον Light. Διαβάστε το ιστορικό της άγριας κόντρας τους που οδήγησε στο χθεσινό περιστατικό βίας στα Mad Video Music Awards

Κι όμως η χθεσινή κόντρα δεν ήταν η αρχή αλλά μάλλον «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι». Snik και Light είναι «στα μαχαίρια» εδώ και τρία χρόνια, με απειλές και άσχημες κουβέντες να κάνουν τον κύκλο του διαδικτύου... ώσπου έγιναν πράξη.

Ο άγριος καβγάς στη χθεσινή βραδιά των Mad Video Music Awards ήρθε για να επιβεβαιώσει ότι η κουλτούρα των τράπερ πρέπει να εξαλειφθεί καθώς τα πρότυπα που παρουσιάζονται έχουν κυρίως ως οδηγό τη βία.

Πριν τρία χρόνια λοιπόν ξεκίνησε ένα διαδικτυακός πόλεμος ανάμεσα στους δύο τράπερ μέσα από το Instagram, με τον Snik να καταλήγει μετά από αλλεπάλληλα στόρι να ανεβάζει φωτογραφία με ένα όπλο.

Η κόντρα δεν έμεινα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Light είχε πάει στην Αθήνα για να τραγουδήσει σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής. Ο Snik εμφανίστηκε μαζί με την παρέα του με στόχο να τον συναντήσουν και ύστερα του απευθύνθηκε ζητώντας του να κοντραριστούν. Ευτυχώς επενέβη άμεσα η αστυνομία και οι τόνοι έπεσαν.

Η κόντρα αυτή φάνηκε να λήγει αφού ακολούθησαν πολλές συνεργασίες ανάμεσα στους δύο με τον Mad Clip, όπως το τραγούδι «BOSSES».

Δεν ήταν αρκετή όμως η συνεργασία αυτή για να τους κρατήσει μακριά από συγκρούσεις. Ένας νέος κύκλος απειλών ξεκίνησε στις αρχές του 2022, όπου ο Snik κατηγορούσε τον Light για δυσφημίσεις ως προς το όνομά του. Μέσα από στόρι στο Instagram απειλούσαν ο ένας τον άλλον ότι θα δώσουν ραντεβού για να «παίξουν ξύλο» στον δρόμο ή σε αγώνες μποξ. Ειδικότερα όταν ο Snik υποστήριξε μέσα από livestream ότι είναι καλύτερος μποξέρ προκάλεσε τον θυμό του Light.

Με το ένα στόρι απειλών να διαδέχεται το άλλο δεν ήταν λίγοι οι δημοσιογράφοι και οι παρουσιαστές που αναρωτήθηκαν αν όλο αυτό συμβαίνει πραγματικά ή είναι ένα σόου προκειμένου να αυξήσουν τη δημοφιλία τους.

Ο θάνατος του Mad Clip αντί να φέρει πιο κοντά τους δύο τράπερ τους χώρισε περισσότερο. Ο Snik σε ένα live του αναφέρθηκε στα χρήματα της δισκογραφικής εταιρείας του Light από τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του Mad Clip.

Ένα από τα τελευταία περιστατικά που έριξαν λάδι στη φωτιά ήταν η φράση «Gifty Cent» - αντί για 50 Cent – που αποκάλεσε ο Snik τον Light, ο οποίος όμως το χρησιμοποίησε ως διαφήμιση και έβγαλε μπλουζάκια με αυτό το παρατσούκλι.

Η κατάσταση χθες μύρισε μπαρούτι. Οι δύο τράπερ κάθισαν σε διπλανές θέσεις στα VIP με αποτέλεσμα να μη συγκρατηθούν και να αρχίσουν να πλακώνονται χωρίς να υπολογίζουν διοργανωτές, τραγουδιστές, παρουσιαστές και κοινό.