MEDIA

Asia Express: Αυτοί είναι οι νικητές που κέρδισαν τα 60.000 ευρώ

Asia Express
Star

Ολοκληρώθηκε το ταξιδιωτικό παιχνίδι του Star.

Στο τελευταίο επεισόδιο του Asia Express, τα δύο ζευγάρια του μεγάλου τελικού, βρέθηκαν να μονομαχούν για την πρώτη θέση.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο με τον Fipster και τον Παύλο Γαλακτερό με τον Χρήστο Ζώτο. Μόνο ένα ζευγάρι, όμως, θα έφτανε στην κορυφή και θα επέστρεψε από την Ασία στην Ελλάδα με το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Στο τελευταίο απαιτητικό αγώνισμα, , έχοντας πάρει και δύναμη από βιντεοκλήσεις που είχαν με τους αγαπημένους τους ανθρώπους, οι τέσσερις φιναλίστ τα έδωσαν όλα για να τερματίσουν πρώτοι και να είναι οι μεγάλοι νικητές του πρώτου ελληνικού Asia Express.

Έτσι, στο κλείσιμο του επεισοδίου, ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης και η Ζενεβιέβ Μαζαρί υποδέχθηκαν… νύχτα τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον Fipster, τον Παύλο Γαλακτερό και τον Χρήστο Ζώτο. Μια συνάντηση στην οποία θα μάθαιναν τόσο οι ίδιοι οι διαγωνιζόμενοι όσο και το τηλεοπτικό κοινό ποιο ζευγάρι θα κέρδιζε τα 50.000 ευρώ στο Asia Express.

Και η κορυφή στο Asia Express είχε δύο ονόματα, τα οποία και «πέταξαν» από την χαρά τους στο άκουσμα της ανακοίνωσης του παρουσιαστή. Μεγάλοι νικητές του ταξιδιωτικού ριάλιτι του STAR είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster που πήραν τόσο το έπαθλο των 50.000 ευρώ όσο και το bonus έπαθλο των 10.000 ευρώ!