MEDIA

Μπέττυ Μαγγίρα για Πολυχρονόπουλο: «Θα χάσουμε την εμπιστοσύνη μας στους φορείς που βοηθάνε»

Μπέττυ Μαγγίρα για Πολυχρονόπουλο: «Θα χάσουμε την εμπιστοσύνη μας στους φορείς που βοηθάνε»

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, γνωστός για την κοινωνική προσφορά με την κουζίνα ως «Ο Άλλος Άνθρωπος» κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

To πρωί της Κυριακής η Μπέττυ Μαγγίρα στην έναρξη της εκπομπής «I Love ΣουΚου», σχολίασε τις κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος που δείχνουν τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο.

«Μας στεναχώρησε πάρα πολύ η είδηση που έσκασε χθες το βράδυ. Μας μούδιασε, η αλήθεια είναι», ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα για τον άνδρα που είναι γνωστός για την κοινωνική προσφορά με την κουζίνα ως «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Η παρουσιάστρια του ANT1 συμπλήρωσε: «Το πιο στενάχωρο για εμάς τους ανθρώπους είναι αυτό, ότι παρατηρούμε δράσεις ή οργανώσεις που προσφέρουν ένα έργο, πιστεύουμε σε αυτά, βοηθάμε όσο μπορούμε και θα χάσουμε εμείς την εμπιστοσύνη μας σε όλους αυτούς τους φορείς. Φαντάζομαι δεν είναι όλοι έτσι».

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Καλά κάνουν και ψάχνουν, δεν έχω θέμα»

Υπενθυμίζεται ότι ο δημιουργός της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, έδωσε τη δική του απάντηση στις κατηγορίες που φέρεται να αντιμετωπίζει για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πολυχρονόπουλος μίλησε στον Alpha για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, όπως αναφέρθηκε σε δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», η οποία επικαλείται πόρισμα της αντίστοιχης Αρχής.

Το εν λόγω πόρισμα φέρεται να αναφέρει ότι ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος από το 2020 συγκρότησε εγκληματική οργάνωση μαζί με μια συγγενή του και έναν συνεργάτη του, αποκομίζοντας περίπου 600.000 ευρώ.

Ο κ. Πολυχρονόπουλος είναι αυτή τη στιγμή στην Πάτρα με αφορμή το καρναβάλι. «Να σας το πω εγώ γιατί δεν είναι 600.000. Είναι πάνω από 1.500.000 τα τελευταία μόνο δυο-τρία χρόνια. Μόνο το φαγητό που έχουμε μοιράσει, 18 εκατομμύρια μερίδες φαγητό, βάλτε μόνοι σας πόσα λεφτά κάνουν», δήλωσε μεταξύ άλλων στον Alpha.

«Εγώ δεν παίζω ποτέ (σ.σ.: τυχερά παιχνίδια). Έχω έναν φίλο όπου πήγαινα με το POS, έβαζα την κάρτα και έβγαζα χιλιάρικα. Δυο-δυο κατοστάρικα, τρία-τρία. Αυτά όλα ήταν για τον "Άλλο Άνθρωπο"», ανέφερε επίσης ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

«Καλά κάνουν και ψάχνουν, δεν έχω θέμα. Καλά κάνουν. Να το πιάσουν όμως καλά και να έρθουν εδώ να με πάρουν άμα κάνω, πώς το είπαν, ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Ναι, εδώ είμαι. Να 'ρθετε να με πάρετε», κατέληξε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.