MEDIA

Survivor: Καταγγελία σοκ από τον Τζέιμς για την Ασημίνα - «Δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν»

Survivor: Καταγγελία σοκ από τον Τζέιμς για την Ασημίνα - «Δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν»

«Με έβρισε αισχρά» είπε ο Τζέιμς για την Ασημίνα η οποία πέταξε το μικρόφωνο και αποχώρησε από το συμβούλιο του Survivor

Άκρως επεισοδιακό αναμένεται το αποψινό επεισόδιο του Survivor, καθώς φαίνεται πως οι τόνοι ανεβαίνουν επικίνδυνα στον Άγιο Δομίνικο.

Μέχρι στιγμής έχουμε παρακολουθήσει δύο αγωνίσματα ασυλίας, τα οποία έχουν μοιραστεί στις δύο ομάδες, με υποψήφιους από τους Μαχητές την Ιωάννα Τζαβέλα και από τους Διάσημους τον Σταμάτη Ταλαδιανό.

Τι κι αν χθες ο Γιώργος Λιανός σκόρπισε κάποια χαμόγελα με την πρωταπριλιάτικη φάρσα που έκανε στους παίκτες, όλα αυτά μάλλον είναι παρελθόν αφού τα γέλια κόπηκαν και βγαίνουν... τα μαχαίρια μεταξύ των δύο ομάδων. Δεν θα δούμε δε την Ασημίνα να αγωνίζεται, αφού αποφασίζει να βγάλει τον εαυτό της εκτός στίβου μάχης, καθώ φοβάται για τον τραυματισμό της, όμως ο Τζέιμς θα ισχυριστεί ότι η παίκτρια των διάσημων των έβρισε χυδαία πίσω από τις κάμερες ανοίγοντας «τον ασκό του Αιόλου».

«Φεύγοντας με έβρισε πολύ αισχρά», είπε ο Τζέιμς για την Ασημίνα, η οποία του απάντησε λέγοντας οτι «Δεν έχει να κάνει με εσένα, δεν το είπα για σένα αυτό το πράγμα», ενώ σε άλλο σημείο του τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου λέει «εφόσον λέει ψέματα σου λέει ψέματα και τώρα».

Η Ασημίνα μάλιστα σε έξαλλη κατάσταση δεν θα διστάσει να πετάξει το μικρόφωνο και να αποχωρήσει από το συμβούλιο του νησιού.