MEDIA

Survivor: Όλοι χορεύουν στους ρυθμούς της Ασημίνας – Η στρατηγική των Κόκκινων ανέτρεψε τα δεδομένα

Survivor: Όλοι χορεύουν στους ρυθμούς της Ασημίνας – Η στρατηγική των Κόκκινων ανέτρεψε τα δεδομένα

Survivor: Ένα ακόμα επεισόδιο παρακολούθησαν το βράδυ της Τρίτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης

Ο Σταμάτης Ταλαδιανός ήταν ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση γεγονός που το περίμενε ο παίκτης της Μπλε ομάδας.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στην αρχή του παιχνιδιού:

«Για άλλη μια φορά υποψήφιος με 5 ψήφους. Είχα προβλέψει σίγουρα τους 4. Τον Φάνη, τη Χρύσα, την Σταυρούλα, τον Τζέιμς και την Αναστασία, τη νέα μεταγραφή. Θεωρώ ότι ο Τζέιμς έχει υπνωτίσει τα παιδιά και την ομάδα που έχει δημιουργήσει την οδηγεί πολύ σωστά στον στόχο που έβαλε ο ίδιος. Κάποια στιγμή πιστεύω ότι αυτοί που έχουν υπνωτίσει θα ξυπνήσουν και θα ναι αργά».

«Με λυπεί να με φωτογραφίζει ως άβουλο»

Λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα για την τρίτη ασυλία ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τους παίκτες για την έκβαση της ψηφοφορίας στο προχθεσινό Συμβούλιο του νησιού. Τότε η ένταση ανέβηκε και οι παίκτες αρπάχτηκαν.

Τον λόγο πήρε ο Σταμάτης λέγοντας: «Δεν έγιναν συζητήσεις στο κομμάτι της ψηφοφορίας. Είμαι υποψήφιος, δεν το περίμενα είναι η αλήθεια και σίγουρα αυτό με έχει στεναχωρήσει αρκετά. Δεν μου είναι ευχάριστο, με ξενερώνει για να είμαι ειλικρινής, γιατί νιώθω σαν ανεπιθύμητος. Πιστεύω πως ό,τι και να πω, πάντα βρίσκω τοίχο. Δεν περιμένω να αποδεχθούν αυτό που λέω, προσπαθούν να μου αλλάξου γνώμη, να πιστέψω αυτό που λένε εκείνοι. Δεν ξέρω ποια θα είναι η επόμενη μέρα, αν θα μπορούσαμε να τα βρούμε».

Τότε ο Ντάνιελ Νούρκα του ανέφερε: «Ακούσαμε και χθες στο Συμβούλιο από τον Σταμάτη ότι δεν παίρνουμε θέση. Δεν θεωρώ ότι είμαι άβουλο ον, ούτε εγώ, ούτε ο Θοδωρής, ούτε ο Σάββας. Για να πω την άποψή μου πρέπει να αρχίζω να φωνάζω; Τη λέω με τον δικό μου τρόπο. Με λυπεί να με φωτογραφίζει ως ένα άβουλο ον».

Ο Θοδωρής είπε με τη σειρά του: «Κάθε φορά παίρνω θέση στα ζητήματα της ομάδας, προσπαθώ να δω με λογική ό,τι συμβαίνει. Αυτό που είπε για εμάς ο Σταμάτης δεν μου άρεσε καθόλου».

Εύκολη νίκη για τους Μπλε

Μετά από έναν αγώνα ασυλίας που εξελίχθηκε σε περίπατο, οι παίκτες της μπλε ομάδας επικράτησαν των «Διασήμων» με σκορ 12-5.

Να σημειωθεί πως στις αγωνιστικές πίστες μπήκε μετά την απουσία ενός μήνα η Ασημίνα.

Η παίκτρια των Κόκκινων που είναι γνωστή για την αγωνιστικότητά της, μετά από την απουσία της από τους στίβους μάχης προσπαθεί να βρει την αγωνιστικότητά της αλλά ακόμα δεν τα έχει καταφέρει.

Μάλιστα σε μια αναμέτρηση που είχε απόψε με την χαμηλότερα αγωνιστικά παίκτρια των Μπλε έχασε με αποτέλεσμα να πέσει ψυχολογικά!

Ανατροπή στο συμβούλιο

Στη συνέχεια, οι «Διάσημοι» κλήθηκαν να ψηφίσουν το πιο αδύναμο μέλος της ομάδας τους.

«Η κόκκινη ομάδα μίλησε, η απόφαση έχει παρθεί» τόνισε ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει αμέσως τις ψήφους.

Η πλειοψηφία των παικτών της κόκκινης ομάδας έβγαλε στον τάκο του Survivor την Aira.

«Δεύτερη ομάδα σερί, το περίμενα. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι θα παίξω με την Ιωάννα» είπε η παίκτρια.

Με το παραπάνω αποτέλεσμα κλείδωσε η γυναικεία αποχώρηση με αποτέλεσμα να γλυτώσει ο Σταμάτης.

Άμεσα, κλήθηκαν οι παίκτες της μπλε ομάδας να βγάλουν μια ακόμα γυναίκα υποψήφια.

Το αποτέλεσμα της μπλε κάλπης έβγαλε τρίτη υποψήφια της εβδομάδας την Χρύσα.

«Ήταν αναμενόμενο, ήταν απόλυτα φυσιολογικό. Δεν είχαμε πάρα πολλές επιλογές, ήμουν η μόνη επιλογή της ομάδας» είπε η παίκτρια των «Μαχητών» για την πέμπτη υποψηφιότητά της.

Στο αποψινό επεισόδιο, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν ένα ακόμα αγώνισμα ασυλίας, καθώς και το νέο... σόου από την Ασημίνα...