ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ.Παπαϊωάννου: Μην καθόμαστε στα ρεύματα γιατί κυκλοφορεί γρίπη

Μ.Παπαϊωάννου: Μην καθόμαστε στα ρεύματα γιατί κυκλοφορεί γρίπη

«Εντάξει τι να σχολιάσω από τέτοια ρεύματα έχω δει πολλά κατά καιρούς στο ΠΑΣΟΚ. Το θέμα είναι μην καθόμαστε και πολύ στα ρεύματα τώρα γιατί κυκλοφορεί και γρίπη», σχολίασε μέσω του «ΑΝΤ1 97,2» ο Υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, αναφερόμενος στην πρωτοβουλία Ραγκούση.

Σχετικά με το στόχο νίκης που έβαλε στο τραπέζι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, είπε: «ξέρετε κανέναν που να μπαίνει στο γήπεδο και να μην πηγαίνει να κερδίσει; Εγώ δεν ξέρω καμία ομάδα να πηγαίνει στο γήπεδο και να λέει πάω να χάσω. Τουλάχιστον εμείς στο ΠΑΣΟΚ και εγώ προσωπικά δεν μπήκα ποτέ σε λογική ηττοπάθειας»

«Οι εκλογές αν δεν συμβεί κάτι το πολύ απρόοπτο που δεν το βλέπω μπροστά μου, θα γίνουν ή την τελευταία Κυριακή του Απριλίου ή την πρώτη Κυριακή του Μαΐου, με βάση το χρονοδιάγραμμα όπως είχε προσδιοριστεί για να απαντήσουμε στο μεγάλο θέμα που είναι να κλείσει ένας μεγάλος κύκλος που θα μπει μια διαφορετική θετική αφετηρία για τη χώρα. Γιατί αυτός είναι ο στόχος αυτής της κυβέρνησης», εκτίμησε.

Αναφορικά με το νέο εγχείρημα Κατσέλη-Καστανίδη, τόνισε :

«Ούτως ή άλλως θα λείψουν, αυτό είναι χωρίς ενδοιασμούς, καταθέτω αμέσως την άποψή μου. Από την άλλη μεριά, και αυτοί ως έλληνες πολίτες πια από τη στιγμή που αποφάσισαν να είναι εκτός ΠΑΣΟΚ κάνουν αυτό που νομίζουν ότι πρέπει να κάνουν καλύτερο για τον τόπο πάνω από όλα και με βάση τα δικά τους επιχειρήματα, θα δείξει».