ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασιδιάρης: Θα «χτυπήσουμε» και θα πάρουμε τους μεγάλους δήμους

Κασιδιάρης: Θα «χτυπήσουμε» και θα πάρουμε τους μεγάλους δήμους

Στη Φθιώτιδα βρέθηκε, με αφορμή εκδήλωση μνήμης στον ιστορικό χώρο των Θερμοπυλών, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.


Σε ομιλία του στη Λαμία, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στην απόφαση της Χρυσής Αυγής να κατεβάσει δικό της ψηφοδέλτιο στην περιφέρεια Στερεάς, ενώ επεσήμανε πως θα υπάρχει πλήρες ψηφοδέλτιο σε κάθε νομό, ικανό να διεκδικήσει την περιφέρεια.

Σύμφωνα με το Lamiastar.gr, όσον αφορά στο δήμο της Λαμίας ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν άνοιξε τα χαρτιά του, λέγοντας πως ακόμη δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Πάντως ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να υπάρξει καμία συνεργασία με άλλο κόμμα εκφράζοντας την άποψη πως η Χρυσή Αυγή θα χτυπήσει και θα πάρει τους μεγάλους δήμους της χώρας.

Αναφερόμενος στο νέο εκλογικό νόμο επεσήμανε πως θα δημιουργήσει μπάχαλο σε όλα τα δημοτικά συμβούλια και αποφασίστηκε για να δημιουργήσει προβλήματα στους υποψήφιους της Χρυσής Αυγής.

Επίσης, στηλίτευσε το γεγονός των πολλών σταθμών διοδίων στο εθνικό δίκτυο, κάνοντας λόγο για χρήματα που εισπράττουν εργολάβοι και «νταβατζήδες».

Σε ότι αφορά την εγκληματικότητα στάθηκε ιδιαίτερα στους παράνομους καταυλισμούς των ΡΟΜΑ και πρόσθεσε πως ο μόνος τρόπος να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα είναι ισχυρά κατασταλτικά μέτρα, μιλώντας για επανίδρυση της χωροφυλακής με πολεμική εκπαίδευση και στρατιωτικό οπλισμό.