ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνά ακόμα και το «λεφτά υπάρχουν»

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνά ακόμα και το «λεφτά υπάρχουν»

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την αποψινή (11/1) ομιλία του στην Καλαμάτα.

«Την ώρα που ο πρωθυπουργός της χώρας μαζί με τους ηγέτες του ελεύθερου κόσμου δίνουν ενωμένοι τη μάχη κατά της τρομοκρατίας, ο κ. Τσίπρας επιλέγει τις ύβρεις και την αθλιότητα», τονίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα, συμπληρώνοντας αναφορικά με το αναπτυξιακό πρόγραμμα του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Το πρόγραμμα του κ. Τσίπρα για την οικονομία προκαλεί γέλιο σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό, καθώς τάζει στους πάντες τα πάντα, ξεπερνώντας ακόμα και το γνωστό 'λεφτά υπάρχουν'».

Η Νέα Δημοκρατία μιλά επίσης για «διαφορετική μεταναστευτική πολιτική» (που εξήγγειλε απόψε ο κ. Τσίπρας), η οποία προφανώς προβλέπει την εφαρμογή του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, «δηλαδή την κατάργηση της διεθνούς δύναμης αποτροπής λαθρομετανάστευσης Frontex, ανοιχτά σύνορα για όλους, απόδοση ιθαγένειας σε όλους και γκρέμισμα του φράχτη του Έβρου».

Καταλήγοντας, το κυβερνών κόμμα τονίζει ότι συντάσσεται με τους ηγέτες του Ελεύθερου κόσμου για ενίσχυση της ασφάλειας των συνόρων, «αφήνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ με τις παρωχημένες ιδεοληψίες του, να καταστρώνει σχέδια τύπου 'Υπατία'»…

Πόσο μεγάλη θα είναι τελικά η διαφορά ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία;

Σχετικές ειδήσεις