ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές Κεντροαριστερά - Νίκος Ανδρουλάκης: Εγγυώμαι προσωπικά την ενότητα και την ανανέωση

Εκλογές Κεντροαριστερά - Νίκος Ανδρουλάκης: Εγγυώμαι προσωπικά την ενότητα και την ανανέωση

Την επομένη του πρώτου γύρου των εκλογών για την ηγεσία στο νέο ενιαίο φορέα της προοδευτικής παράταξης, ο Νίκος Ανδρουλάκης που θα αναμετρηθεί με τη Φώφη Γεννηματά, επέμεινε στην ανάγκη για ανανέωση και δεσμεύτηκε ότι θα εγγυηθεί για την ενότητα και την πορεία προς το νέο κόμμα.

Ο κ. Ανδρουλάκης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, έκανε άνοιγμα στους υπόλοιπους υποψήφιους, που έμειναν εκτός δεύτερου γύρου αναφέροντας ότι θα μιλήσει με όλους. Χαρακτήρισε το χθεσινό αποτέλεσμα παρακαταθήκη για την παράταξη και αντέκρουσε κάθε σύγκριση με τον Αλέξη Τσίπρα. «Ο Κ. Τσίπρας έγινε πρόεδρος από τον κ. Αλαβάνο, εγώ δίνω έναν αγώνα αλλαγής», είπε και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα υπάρχει συμμετοχή την επόμενη Κυριακή η οποία θα είναι μήνυμα απέναντι στην Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ για το αποτέλεσμα.

Στο ερώτημα τι θα γίνει αν χάσει από τη Φώφη Γεννηματά απάντησε ότι: «Όλοι έχουμε μια πορεία, εγώ πάντα ήμουν σε αυτή την παράταξη. Δεν εμπορεύομαι την παρουσία μου. Ότι και να γίνει θα είμαι εκεί».

Πηγή: Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων