ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οριστικό: Κανονικά οι εκλογές για την Κεντροαριστερά - Μαζί στη Μάνδρα Φώφη και Ανδρουλάκης

Οριστικό: Κανονικά οι εκλογές για την Κεντροαριστερά - Μαζί στη Μάνδρα Φώφη και Ανδρουλάκης

Εκλογές Κεντροαριστερά: Θα γίνει κανονικά ο δεύτερος γύρος παρά τις περί του αντιθέτου πληροφορίες - Δεν υπάρχουν άλλες κοντινές ημερομηνίες

Παρά τις πιέσεις να υπάρξει αναβολή των εκλογών, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει αφού οι εκλογές στους δικηγορικούς συλλόγους τις Κυριακές 26 Νοεμβρίου και 3 Δεκεμβρίου δεν επιτρέπουν πρακτικά, αλλαγή ημερομηνίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ

Σύμφωνα μαλιστα με ανακοίνωση του Νίκου Αλιβιζάτου:

«Η Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών & Δεοντολογίας, καθώς και οι εθελοντές που συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα εκφράζουν την βαθύτατη οδύνη τους μπροστά στο θάνατο τόσων συμπολιτών μας στη Δυτική Αττική.
Συμμετέχοντας στο πένθος των οικογενειών τους, η Επιτροπή αποφάσισε:
Πρώτον, μετά από συνεννόηση με τους δυο υποψηφίους, να ματαιώσει την προγραμματισμένη τηλεμαχία τους.
Δεύτερον, να συστήσει στους υποψηφίους να αναστείλουν την προεκλογική δραστηριότητά τους, συμπεριλαμβανομένων των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εμφανίσεών τους, την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017.
Τρίτον, να διεξαχθεί κανονικά ο δεύτερος γύρος των εκλογών, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017, σύμφωνα με όσα έχουν αναγγελθεί.
Αίτημα αναβολής που διατύπωσε, μετά την κήρυξη εθνικού πένθους, ο υποψήφιος κ. Ν. Ανδρουλάκης, δεν έγινε δεκτό, διότι στις 26 Νοεμβρίου και τις 3 Δεκεμβρίου διεξάγονται οι εκλογές των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

Το τελευταίο στοιχείο είναι ότι τόσο η Φώφη Γεννηματά, όσο και ο Νίκος Ανδρουλάκης θα μεταβούν εντός ολίγου στις πληγείσες περιοχές.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων