ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Πρεμιέρα με ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ - Όλο το πρόγραμμα

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Euroleague

Euroleague: Η κορυφαία μπασκετική λίγκα κάνει πρεμιέρα με ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ | Πού θα δείτε τη σπουδαία αναμέτρηση

Η στιγμή που περίμενε όλη η μπασκετική Ευρώπη έφτασε. Η φετινή αγωνιστική περίοδο στη EuroLeague μόλις ξεκίνησε και αναμένεται πιο συναρπαστική από ποτέ!

Ήδη, την Πέμπτη (5/10) έγιναν τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, αλλά η αλήθεια είναι πως άπαντες αναμένουν με αγωνία το αποψινό μεγάλο ντέρμπι. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται στο κλειστό του ΟΑΚΑ για την πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Η ανανεωμένη και φιλόδοξη ομάδα του Εργκίν Αταμάν, των Κώστα Σλούκα, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ματίας Λεσόρ και των άλλων «πράσινων» αστέρων υποδέχεται το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα, των Κώστα Παπανικολάου, Τόμας Ουόκαπ, Νίκολα Μιλουτίνοφ και των υπόλοιπων «ερυθρόλευκων» παικτών που θέλει και φέτος να παραμείνει στο ίδιο υψηλό επίπεδο!

Οι δύο ομάδες βέβαια, αντιμετωπίζουν προβλήματα. Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Ντίνο Μήτογλου. Ο Ολυμπιακός θα παίξει σίγουρα χωρίς τον Μουστάφα Φαλ, ενώ αμφίβολος είναι ο Μπραζντέικις.

Η ώρα και το κανάλι του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Το ντέρμπι «αιωνίων» της πρεμιέρας στη Euroleague, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Παρασκευής (6/10). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 21:15 και θα μεταδοθεί από το Novasports Prime. Επίσης, μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του από το LIVE του Newsbomb.gr.

PlayIn Showdown και το Final Four στο Βερολίνο

Η κανονική περίοδος ολοκληρώνεται με την 34η αγωνιστική στις 12 Απριλίου 2024 και θα περιλαμβάνει οκτώ εβδομάδες με διπλές αγωνιστικές. Η φετινή σεζόν εγκαινιάζει την καινοτομία των Play-In Showdown που θα κρίνουν ποιες δυο ομάδες από τις θέσεις 7-10 θα ακολουθήσουν τις πρώτες έξι της βαθμολογίας στα προημιτελικά και θα διεξαχθούν 16-19 Απριλίου 2024.

Συγκεκριμένα, σε μονό παιχνίδι η 7η της βαθμολογίας θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την 8η και η 9η της βαθμολογίας εντός έδρας την 10η. Η νικήτρια της μάχης 7-8 θα πάρει το πρώτο εισιτήριο και την 7η θέση της τελικής κατάταξης. Η χαμένη θα παίξει έναν ακόμα αγώνα, στην έδρα της, με τη νικήτρια της αναμέτρησης 9-10 και όποια νικήσει θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο και την 8η θέση της τελικής κατάταξης.

Τα Play Offs θα γίνουν στο διάστημα 23/4-8/5 και θα δώσουν τα 4 πολύτιμα εισιτήρια για το Final Four που θα διεξαχθεί στις 24-26 Μάϊου 2024 στο Βερολίνο.

Συνοπτικά, το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Euroleague:

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου

ΩΡΑ

ΑΓΩΝΑΣ

ΚΑΝΑΛΙ

20:00

Ερυθρός Αστέρας-Βιλερμπάν

94-73

21:05

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παρτιζάν

96-81

21:30

Βίρτους Μπολόνια-Ζαλγκίρις Κάουνας

79-82

21:30

Μπάγερν Μονάχου-Άλμπα Βερολίνου

80-68

21:30

Μπαρτσελόνα-Αναντολού Εφές

91-74

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου

ΩΡΑ

ΑΓΩΝΑΣ

ΚΑΝΑΛΙ

20:45

Φενέρμπαχτσε-Αρμάνι Μιλάνο

Novasports 5

21:15

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Novasports Prime

21:30

Βαλένθια-Μονακό

Novasports Start

21:30

Μπασκόνια-Ρεάλ Μαδρίτης

Novasports 4