ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ώρες αγωνίας για τον Εζέκιελ Γκονζάλες – Τον εκβίασαν για χρήματα

Ώρες αγωνίας για τον Εζέκιελ Γκονζάλες – Τον εκβίασαν για χρήματα

Απειλές κατά της ζωής του, αλλά και κατά της οικογένειάς του έλαβε ο Εζέκιελ Γκονζάλες στην Αργεντινή, με τους εκβιαστές να απαιτούν χρήματα.

Δύσκολες μέρες βίωσε ο Εζέκιελ Γκονζάλες. Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, ζει μόνιμα στην πατρίδα του στην Αργεντινή. Εκεί εκβιαστές τον έβαλαν… στόχο, με σκοπό να του αποσπάσουν χρήματα. Απειλώντας τόσο τη ζωή του ίδιου όσο και της οικογένειάς του.

Την αποκάλυψη έκανε ο Έκι σε εκπομπή της τηλεόρασης, με την περιπέτειά του και την αγωνία του να έχουν λήξει πλέον, καθώς οι δράστες συνελήφθησαν. Λόγω της συνεργασίας που είχε ο Γκονζάλες με τις αρχές.

Χαρακτηστικά όπως ο ίδιος περιέγραψε:

«Πήρα ένα μήνυμα στο κινητό μου την περασμένη Δευτέρα. Άρχισαν να απαιτούν να πληρώσω 10 εκατομμύρια πέσος (43.500 ευρώ περίπου) σε μια CBU με αντάλλαγμα να μην σκοτώσουν εμένα και την οικογένειά μου. Έκανα την καταγγελία. Έκαναν έρευνα, έκαναν ελεγχόμενη παράδοση το Σάββατο και τους έπιασαν», είπε ο Εζέκιελ Γκονζάλες.

Το μήνυμα των εκβιαστών ανέφερε: «Εζέκιελ, 10 εκατ. για να ζήσεις εσύ και η οικογένειά σου ήσυχα γιατί έχουμε όλες τις διευθύνσεις, φωτογραφίες, ονόματα και επώνυμα και όλες τις πληροφορίες για να σε πληγώσουμε πολύ».

Ο εισαγγελέας, Πάμπλο Σόκα, η αστυνομία και ο δικηγόρος του παλαίμαχου άσου, Μαριάνο Σκάλια, ασχολήθηκαν με την υπόθεση. Και ουσιαστικά έβαλαν τέλος στον εφιάλτη του Έκι.

«Τους είμαι ευγνώμων, αλλά ζούμε μια άσχημη στιγμή. Ήταν καλοί, έδρασαν γρήγορα. Ας δούμε πόσο μακριά θα πάει. Είμαστε στα χέρια αυτής της έρευνας, αλλά η αλήθεια είναι ότι η στιγμή είναι άσχημη», πρόσθεσε ο Γκονζάλες.