ΣΠΟΡ

Μαρία Σάκκαρη: Τα ξημερώματα της Παρασκευής κόντρα στην Αράνγκο - Η ώρα και το κανάλι

Μαρία Σάκκαρη: Τα ξημερώματα της Παρασκευής κόντρα στην Αράνγκο - Η ώρα και το κανάλι
EPA/Francisco Guasco, ΑΜΠΕ

Μαρία Σάκκαρη: Θέση στα ημιτελικά του τουρνουά στη Γουαδαλαχάρα θέλει να κλείσει η Ελληνίδα τενίστρια, η οποία αντιμετωπίζει την Εμιλιάνα Αράνγκο.

Η 28χρονη αθλήτρια προέρχεται από την πρόκριση 2-0 σετ επί της Καμίλα Τζιόρτζι και επόμενο… εμπόδιο στο Open της Γουαδαλαχάρα είναι η Εμιλιάνα Αράνγκο. Η νεαρή Κολομβιανή βρίσκεται στο Νο 180 της κατάταξης και στόχος της Ελληνίδας είναι η παρουσία της στον έβδομο φετινό ημιτελικό.

Το πρώτο σερβίς στην αναμέτρηση αναμένεται να γίνει τα ξημερώματα της Παρασκευής (22/09) στις 5:00 (ώρα Ελλάδας) και θα μεταδοθεί από το Novasports 6HD, με τη νικήτρια να παίρνει την πρόκριση στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την αθλήτρια που θα πάρει το «εισιτήριο» από το ματς της Βικτόρια Αζαρένκα με την Καρολίν Γκαρσία.

Παράλληλα, σε περίπτωση που η Μαρία Σάκκαρη καταφέρει να προκριθεί στα ημιτελικά, αλλά και αν φτάσει στον τελικό, τότε θα αυξήσει τις πιθανότητες να βρεθεί στο WTA Finals του Κανκούν, μια και πλέον είναι στο Νο14 στο Race και καμία από τις τενίστριες που είναι πιο πάνω δεν συνεχίζει στη Γουαδαλαχάρα, που ανήκει στο WTA 1000.

Σχετικές ειδήσεις