ΣΠΟΡ

Μαρία Σάκκαρη: Πρεμιέρα στο WTA Finals κόντρα στη Νο1 Σαμπαλένκα - Η ώρα και το κανάλι

Μαρία Σάκκαρη: Πρεμιέρα στο WTA Finals κόντρα στη Νο1 Σαμπαλένκα - Η ώρα και το κανάλι
Twitter / GNP Seguros WTA Finals Cancun

Μαρία Σάκκαρη: Την πρώτη της «μάχη» στο WTA Finals, τη διοργάνωση που μετέχουν οι 8 καλύτερες αθλήτριες της χρονιάς, θα δώσει τα ξημερώματα της Δευτέρας (30/10) η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Η 28χρονη τενίστρια μπορεί να μην είχε την καλύτερη παρουσία στα Grand Slam της φετινής σεζόν, ωστόσο πραγματοποίησε εξαιρετικό φινάλε στα Open που πήρε μέρος, με αποτέλεσμα να ανέβει στο No9 του Race και να αποτελέσει την πρώτη επιλαχούσα για το WTA Finals.

Λίγες μέρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης στο Κανκούν, η Καρολίνα Μούχοβα ανακοίνωσε την απόσυρσή της λόγω τραυματισμού και η Μαρία Σάκκαρη «έκλεισε» θέση στο Estadio Paradisus της μεξικανικής πόλης.

Μάλιστα, η κλήρωση την έφερε στο «Bacalar Group», όπου θα αντιμετωπίσει τις Αρίνα Σαμπαλένκα, Έλενα Ριμπάκινα και Τζέσικα Πεγκούλα, έχοντας ως στόχο τη μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου, ούτως ώστε να συνεχίσει στα ημιτελικά, κάτι που είχε πετύχει και τα δύο προηγούμενα χρόνια, σε ισάριθμες παρουσίες της στο WTA Finals.

Πάντως, η αρχή για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια είναι… βουνό. Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Δευτέρας (30/10), όχι πριν τις 2:00 θα αντιμετωπίσει την Αρίνα Σαμπαλένκα, την αθλήτρια που φιγουράρει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, είναι επικεφαλής της διοργάνωσης.

Ο άλλος όμιλος και η σειρά των αγώνων

Στο άλλο group του WTA Finals μετέχουν οι Ίγκα Σβιόντεκ, Κόκο Γκοφ, Ονς Ζαμπέρ και Μαρκέτα Βοντρούσοβα, με τις αναμετρήσεις στο «Chetumal Group» να έχουν προγραμματιστεί για τα ξημερώματα της Τρίτης (31/10).

Η δεύτερη αγωνιστική των γκρουπ θα γίνει ξημερώματα Τετάρτης (01/11) και Πέμπτης (02/11), αρχικά για το «Bacalar Group», όπου βρίσκεται η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και εν συνεχεία για το «Chetumal Group». Σ’ αυτή την στροφή θα αναμετρηθούν οι δύο νικήτριες και οι δύο ηττημένες της πρεμιέρας.

Η αυλαία στο round robin θα πέσει τα ξημερώματα της Παρασκευής (03/11) και του Σαββάτου (04/11), με τους ημιτελικούς να έχουν προγραμματιστεί για τα ξημερώματα της Κυριακής (05/11) και τον τελικό τα ξημερώματα της Δευτέρας (06/11).

Η ώρα και το κανάλι της πρεμιέρας για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια

Η πρώτη «μάχη» της Μαρίας Σάκκαρη στο WTA Finals κόντρα στην Αρίνα Σαμπαλένκα έχει οριστεί για τα ξημερώματα της Δευτέρας (30/10) όχι πριν τις 2:00 (ώρα Ελλάδας) και θα γίνει μετά την αναμέτρηση της Ελένα Ριμπάκινα με την Τζέσικα Πεγκούλα που αναμένεται να ξεκινήσει τα μεσάνυχτα. Η μετάδοση του αγώνα θα γίνει από το Novasports 6HD.

Σχετικές ειδήσεις